FRISSÍTVE 13:35-kor – Mercato-hírek (július 5.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a napokban induló nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 5-ének legfontosabb hírei. 

  • Giovanni Albanese: A Juventus labdarúgói legkésőbb július 14-ig visszatérnek a Continassára, hogy megkezdjék a felkészülést a következő idényre. 
  • Giovanni Albanese: Paulo Dybala tisztában van vele, hogy Massimiliano Allegri központi szerepet szán neki az új projekt tekintetében, s minden tekintetben készen áll a feladatra. Az argentin ismét a Juve első számú labdarúgója szeretne lenni, ezért is készült az előszezonra olyan keményen és eltökélten Miamiban az elmúlt hetek folyamán. 

  • Giovanni Albanese: A hét során az Öreg Hölgy illetékesei újabb találkozót tartanak majd a Sassuolo vezetőségével, melynek keretein belül elsőként a Bianconeri fejesei tárják majd a Neroverdi elé legfrissebb ajánlatukat. A megbeszélésekre várhatóan az olasz válogatott Európa-bajnoki elődöntőjét követően, szerda és péntek között kerül sor. 
  • 12:37 – Mirko Di Natale: Paulo Dybala előreláthatólag vasárnap tér vissza Torinóba, melyet követően minden bizonnyal megkezdődnek a tárgyalások a klub, illetve a futballista között a szerződéshosszabbítást illetően.
  • 12:37 – Giovanni Albanese: Locatelliért mindeddig az Arsenal és a Dortmund juttatott el a Sassuolóhoz konkrét megkereséseket, de a háttérből a Manchester City, a Tottenham Hotspur, valamint a Paris Saint-Germain is figyeli a középpályás helyzetét. A futballista továbbra is a Juventushoz szeretne csatlakozni, míg klubja változatlanul 40 millió eurót kér játékjogának átruházásáért, melyet az Öreg Hölgy fiatal labdarúgók bevonásával szeretne csökkenteni.
  • 12:37 – Fabrizio Romano: A Bianconeri jelen pillanatban nem érdeklődik más játékos iránt Locatellit leszámítva, míg a kimenő oldalon sincsenek konkrét megbeszélések, ugyanis egyebek mellett Cristiano Ronaldo helyzete is változatlan.
  • 13:35 – Luca Bianchin: Miralem Pjanić nem kedveli Ronald Koemant, s továbbra is abban reménykedik, hogy visszatérhet majd a Bianconerihez, ám jelen pillanatban nincs sok lehetőség egy ilyen irányú ügylet kivitelezésére.
  • 13:35 – La Gazzetta dello Sport: A Juve nem lenne hajlandó a Pjanić által keresett összeget biztosítani a bosnyák számára, ráadásul, amennyiben Aaron Ramsey és Adrien Rabiot marad a klubnál (mely jelen állás szerint igencsak reális forgatókönyv) hely se lenne a középpályásnak az együttes keretében.
  • 13:35 – Sky Sport Italia: Az Arsenal mindenképpen le kívánja igazolni Manuel Locatellit, akiért a következő napok folyamán hivatalos, 40 millió eurót kitevő ajánlatot tesznek majd a Sassuolónak.

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 5-én, 13:35-kor.