FRISSÍTVE 14:15-kor – Mercato-hírek (július 4.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a napokban induló nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 4-ének legfontosabb hírei. 

  • Romeo Agresti: Giorgio Chiellini számára puszta formalitás a szerződéshosszabbítás, mely az Európa-bajnokságot követően meg is fog történni, míg Juan Cuadradóval még nem indultak el a tárgyalások, azonban a Juve mindenképpen magához akarja láncolni a kolumbiait, s hamarosan felveszik a kapcsolatot ügynökével a 2023-ig történő aláírás érdekében. 
  • Fabrizio Romano: Giorgio Chiellini a következő napokban-hetekben aláírja új, 2022-ig szóló kontraktusát, mivel a klub biztos benne, hogy még egy idény erejéig képes lesz meghatározó tagja lenni az alakulatnak. 

  • Romeo Agresti: Max Allegri nagy valószínűséggel a július 14-17 közötti napok valamelyikén fogja megtartani első sajtótájékoztatóját. 
  • Romeo Agresti: A Juve és a Sassuolo a jövő hét folyamán valószínűleg újabb találkozót tart majd Riminiben. Elképzelhető, hogy a héten történt némi előrelépés Manuel Locatelli ügyében, azonban a Bianconeri nem szereti, ha a sajtó beszámol ezen történésekről, így nyugodtan cselekszik, s próbálja titokban tartani a fejleményeket. 
  • Sky Sport Italia: Paulo Dybala és Paul Pogba biztosan nem fognak egy csapatban szerepelni a következő idényben. 
  • La Repubblica: Gianluca Frabotta sorsáról Max Allegri dönt majd az előszezon során, amint kellőképpen kiértékelte. 
  • 14:15 – Gianluca Di Marzio: A Juventus továbbra is nagy erőkkel dolgozik azon, hogy meghosszabbítsa Paulo Dybala jövőre lejáró kontaktusát. 
  • 14:15 – La Gazzetta dello Sport: Cristiano Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes hosszabbítási ajánlatot kért a Juventustól, melynek alapján a portugál 2023-ig maradna az Öreg Hölgy kötelékében, de az ezt illető tárgyalások még nem kezdődtek el. 
  • 14:15 – Matteo Moreno: A Barcelona felajánlotta Miralem Pjanićnak és Samuel Umtitinek, hogy ingyen igazolható futballistaként elhagyhatják a klubot, ugyanakkor a két labdarúgó nem fogadta el az ajánlatot. A Juve és az Inter figyeli a bosnyák helyzetét. 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 4-én, 14:15-kor.