FRISSÍTVE 15:50-kor – Mercato-hírek (július 3.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a napokban induló nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 3-ának legfontosabb hírei. 

  • Sky Sport Italia: Jelen állás szerint úgy tűnik, hogy Massimiliano Allegri a következő szezonban mind Paulo Dybalát, mind pedig Cristiano Ronaldót a Juventus kötelékében tudhatja majd. 
  •  Sky Sport Italia: Manuel Locatelli azon túl, hogy az Öreg Hölgyhöz kíván csatlakozni, mindenképpen a Bajnokok Ligájában szeretne futballozni jövőre, ekképp pedig igen alacsony az esély, hogy elfogadja az Arsenal ajánlatát. 

  • Sport: Miralem Pjanić az utóbbi napokban az Intertől, valamint az AC Milantól is ajánlatot kapott, ugyanakkor mindkettőt visszautasította, mivel továbbra is a Bianconerihez való visszatérést tekinti prioritásnak. 
  • Sky Sport Italia: A Juve vezetősége immár a hivatalos közlés szerint is kapcsolatban áll Paulo Dybalával, valamint az argentin ügynökével, Jorge Antunnal, ha pedig a futballista visszatér Olaszországba a felkészülési időszak elején, a klub szinte azonnal elé tárja majd új ajánlatát, mellyel párhuzamosan La Joya is beszámol majd igényeiről. Az egyeztetések jó úton haladnak, s nagy valószínűséggel a megállapodás is megszületik majd, mivel Max Allegri Dybala köré akarja építeni a megújuló Juventust. 
  • 15:50 – La Stampa: A Juve nagyon erősen érdeklődik Kaio Jorge iránt, ugyanakkor a brazil futballistát számos más európai alakulat is figyeli. 
  • 15:50 – La Stampa: Diego Alves, a Flamengo harminchat esztendős kapusa továbbra is a Bianconeri listáján van. A játékos olasz útlevéllel rendelkezik, ez a körülmény pedig vonzóvá teheti őt az Öreg Hölgy számára. 
  • 15:50 – Giovanni Albanese: Mattia Perin egyértelműen első számú kapus szeretne lenni jövőre, nem kíván ismét második opciót jelentő hálóőrként szerepelni a Bianconerinél. A Juve ennek nyomán értékesíteni szeretné az olaszt, mely azonban csak végleges üzlet útján lehetséges, egy újabb kölcsön kizárható. 
  • 15:50 – Giovanni Albanese: Allegri nagyra értékeli Ruganit, aki Demiral távozása esetén a keret tagja maradhat. 
  • 15:50 – Giovanni Albanese: Amennyiben a Juventus nem talál megfelelő opciót negyedik számú csatár tekintetében, Giacomo Vrioni a felnőttcsapat kerettagjává válhat. Allegri mindenképpen kiértékeli majd a labdarúgót az előszezon során. 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 3-án, 15:50-kor.