Mercato-hírek (július 1.) – FRISSÍTVE 12:25-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a ma induló nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. 

  • Romeo Agresti: Az utóbbi napokban a Bianconeri argentin klasszisa, Paulo Dybala során több alkalommal is kapcsolatot létesített a Juventus vezetőségével, melynek keretein belül Massimiliano Allegrivel és Federico Cherubinivel is megbeszéléseket folytatott. A jelek szerint a felek közötti egyezség ezúttal valóban létrejön majd, mivel a mester a csapat keretében kívánja tartani a futballistát, ezzel együtt pedig Dybala képviselői sosem szerették volna, hogy La Joya szerződésének lejártát követően, ingyen igazolható labdarúgóként hagyja el Torinót. 

  • Mirko Di Natale: Ellentétben a tegnap hosszabbító Carlo Pinsoglióval, a Juve csapatkapitánya, Giorgio Chiellini csak az Európa-bajnokságot követően írja majd alá új, további egy esztendőre szóló kontraktusát az Öreg Hölggyel. A veterán védő maradása biztos, e tekintetben Allegri érkezése óta nem merültek fel kételyek a vezetőség köreiben. 
  • Luca Marchetti, Fabrizio Romano: továbbra sincs hír Cristiano Ronaldo helyzetével kapcsolatban, sem a maradást, sem a távozást illetően. A klub a Jorge Mendesszel való találkozóra vár.
  • La Gazzetta dello Sport: Eldöntött kérdés, hogy Juan Cuadrado hosszabbít a Juventusszal, immár csak ennek dátuma kérdéses. A folyamatban lévő tárgyalásokról pár hete Agresti is beszámolt.  
  • Romeo Agresti: Jelen pillanatban nincs kitűzött dátuma a Zebrák és a Sassuolo közötti, Locatelliért folyó tárgyalásoknak, mivel a fekete-fehérek nem szeretnék, ha a labdarúgó az átigazolási ügylet miatt nem tudna kellőképpen koncentrálni az Eb-re. A középpályás személyes tekintetben már igent mondott a klubnak, hamarosan pedig a két alakulat is megtartja majd a következő egyeztetést. E percben Locatelli az egyetlen futballista, akiért a Juve versenyben van. 
  • Fabrizio Romano: A Paris Saint-Germain arra vár, hogy az Everton új trénere, Rafa Benítez döntsön Moise Kean jövőjéről, akit a franciák sportigazgatója, Leonardo szeretne ismét kölcsönvenni gárdájához.
  • Fabrizo Romano: A Manchester United elsődleges szándéka az, hogy megtartsa Paul Pogbát a nyár folyamán. Kölcsönszerződés egyáltalán nem jöhet szóba a francia tekintetében. 
  • 12:25 – La Gazzetta dello Sport: Jorge Mendes hamarosan találkozik a Juventusszal. Cristiano Ronaldo szerződésének meghosszabbítása nincs terítéken, az egyetlen reális célállomás a PSG gárdája maradt a portugál számára, amennyiben távozni kívánna. 
  • 12:25 La Gazzetta dello Sport: A Sassuolo 40 millió eurót szeretne Locatelliért, a Juve továbbra is 30 milliót + egy futballistát ajánl a Neroverdinek. 
  • 12:25 – Charles Watts: Az Arsenal informátorai tagadják, hogy az Ágyúsok hivatalos ajánlatot tettek volna Manuel Locatelliért, ugyanakkor a londoni klub valóban érdeklődik a középpályás iránt, s egyértelműen kapcsolat áll fenn közöttük, valamint a Sassuolo között. A Juve továbbra is pole-pozícióban van, ha pedig teljesítik a fekete-zöldek igényeit, minden bizonnyal véghez is fogják vinni a transzfer, ám amennyiben az olasz rekordbajnok nem lesz képes megállapodást kötni Giovanni Carnevalival, az Arsenal kerülhet lépéselőnybe. Egyes hírek szerint a Sassuolo az angol alakulat érdeklődésének belengetésével igyekszik rábírni az Öreg Hölgyet a magasabb összeg megadására. 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 1-jén, 12:25-kor.