Moggi: Nem Pirlo a felelős, hiányos keretet adtak a keze alá

moggi.pngA Juventus egykori ügyvezető igazgatója, Luciano Moggi a Radio Bianconera Cose di Calcio című műsorában osztotta meg gondolatait a csapat jelenlegi helyzetével kapcsolatban:

"A Juve mindig a győzelemre törekszik, de természetesen adódhatnak olyan nehézségek, amik akadályozzák ebben. A Juve most is nyerni akart, de nem jártak sikerrel. Pont. Ennek számos oka van, ami egy olyan csapatból adódik, aminek nincs középpályája, tapasztalatlan edzője van, stb. Véleményem szerint azonban a Juve erősen akarta a zsinórban tizedik Scudetto megszerzését."

"Hogyan kezelhető ez a helyzet? Nyilvánvalóan vannak gondok a csapatnál jelenleg, hazai pályán kaptak ki egy meglehetősen szerény képességű csapattól. Az alapvető probléma az, hogy a Juve Pirlót nevezte ki edzőnek, azért viszont nem Pirlót terheli a felelősség, hogy egy olyan keretet bocsátottak a rendelkezésére, aminek komoly hiányosságai vannak. Mindenképpen helyénvaló ezt megemlíteni a védelmében most, hogy a szurkolók azért is őt okolják, ami nem az ő hibája. Ezek csak üres vádaskodások. Ő legfeljebb annyiban tehető felelőssé, hogy elfogadta a vezetőedzői posztot, amit felajánlottak neki."