Dybala: "Borzasztó, hogy nem segíthetek"

dybala_uzenet.jpgA Juventus argentin klasszisa, Paulo Dybala a minap hivatalos Instagram-oldalán üzent az Öreg Hölgynek, valamint az együttes szerelmeseinek, melyben kinyilvánította csalódottságát amiatt, hogy a jelenlegi helyzetben nem segítheti a pályán az alakulatot, valamint kijelentette, hogy mindig is a Bianconeri játszotta a legnagyobb szerepet gondolataiban. 

Mint ismert, a torinói alakulat az utóbbi tíz esztendő legnagyobb mélypontján van, mivel jelen állás szerint tíz pont választja el az olasz bajnokság tabellájának élén álló, ősi rivális Inter együttestől, nem mellesleg már a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében búcsúzni kényszerült a legrangosabb európai kupasorozatól, melyet csak tetéz a csapat legutóbbi, Benevento ellen elszenvedett hazai kudarca. 

Az olasz rekordbajnok helyzetét nem könnyíti meg, hogy tavalyi egyik legjobbja, a Serie A legértékesebb futballistájának is megválasztott Dybala az idei szezon nagy részében állandó jelleggel felbukkanó egészségügyi gondokkal küzd, legutóbbi sérülésének január 10-i jelentkezése óta pedig egyetlen perc erejéig sem léphetett pályára a fekete-fehér szerelésben, ekképp a labdarúgó hétfő este közzétett bejegyzésében egyebek mellett az ezáltal jelentett keserűségről is szót ejtett. 

"A világon semmi sem tett volna boldogabbá az utóbbi hónapokban, mint ha segíthettem volna az együttesemnek. Az elmúlt időszakban érzett fizikai fájdalmam lelki szenvedéssel is párosult, mivel nem lehettem a pályán a többiekkel, s nem futballozhattam együtt a csapattársaimmal ezért a csodás szerelésért. 

Ennek ellenére nem feledhetjük, hogy még két igen hosszú hónap áll előttünk, most pedig minden korábbinál fontosabb, hogy teljes mértékben egészségesek legyek, mivel kizárólag ennek meglétekor munkálkodhatok ismét, hogy segítsem a csapatomat. Továbbra is mindennemű megingás nélkül folytatom a nekem kiszabott edzésmunkát, s azon dolgozom, hogy a válogatott szünetet követően visszatérhessek. Borzasztó, hogy nem segíthetek, azonban mi vagyunk a Juve, ezt pedig egyetlen percre sem feledhetjük el. Fino Alla Fine!"

A jelenlegi idény során a huszonhét esztendős támadó mindössze tizenhat összecsapáson csillogtathatta meg tudását, melyeken 3 gólt szerzett és 2 asszisztot osztott ki, melyek a legrosszabb mutatóinak számítanak, mióta az Öreg Hölgy futballistájának mondhatja magát, a csapat bukdácsolását ismerve azonban mind a szakmai stáb, mind pedig Andrea Pirlo abban bízik, hogy Dybala ismét szolgálatukra állhat majd a Torino elleni, április 3-i megmérettetésen.