Kuluševski: "A jövőben is Juve-játékos leszek"

img_20210111_094003.pngA Juventus tegnap esti, Sassuolo ellen aratott győzelmét követően a csapatok mesterei mellett természetesen egyes futballisták is értékelték az összecsapást. Az Öreg Hölgy részéről a csereként beálló Dejan Kuluševski, nyilatkozott az olasz sportsajtónak, aki rendkívül örömtelien beszélt alakulatának teljesítményéről, valamint saját szerepéről a Bianconeriben.

A tehetséges futballista, aki a sérülést szenvedő Paulo Dybala helyére állt be az első félidő végén, kiemelte, hogy a siker kulcsa a csapat mentalitásában rejlett, s szót ejtett saját, klubbal kapcsolatos érzelmeiről is.

"Csak egy dolog járt a fejemben, mikor pályára léptem Paulo Dybala helyett, ez pedig a mérkőzés megnyerése volt. Személy szerint sokkal jobb teljesítményt is nyújthattam volna, azonban örülök, hogy megszereztük a három pontot érő győzelmet" – jelentette ki a Sky Sport Italia újságírójának kérdésére.

"Ha a jövőbe tekintek, továbbra is a Juventus együttesénél képzelem el magamat, s feltett szándékom a csapatnál maradni. Közelebb látom magam a kapuhoz, ahol gyorsabb összjátékra leszek majd képes a csapattársaimmal. A szerepkör, melyben ma este futballoztam, rendkívül tetszett nekem, s így egyértelműen élveztem is a játékot."

A fiatal svéd labdarúgót az AC Milan legendás futballistájával, Zlatan Ibrahimović-csal való kapcsolatáról is kérdezték, Kuluševski pedig elmondása szerint rendkívül szeretné, ha honfitársa visszatérne a nemzeti csapatba az idén nyáron megrendezésre kerülő Európa-bajnokságon.

"Mi ketten sokat beszélünk egymással, illetve sűrűn kommunikálunk a másikkal. Ő egy igazi példakép számomra, mivel a világon nagyon kevés ember van, aki képes lenne elérni mindazt, ami neki sikerült a pályafutása során. Amikor méltató szavakkal nyilatkozik rólam, még keményebb munkára késztet a következő alkalommal, hiszen a szavai óriási büszkeséggel töltenek el.

Nagyon remélem, hogy az EB idejére visszatért a svéd válogatottba. Ha ez megvalósulna, az csodálatos érzésekkel töltene el engem, valamint egész Svédországot is. Csak annyit üzennék neki, hogy hajrá, Ibra!" – összegzett a labdarúgó.