De Laurentiis és Angelli Firenzében találkoznak

de_laurentiis_es_agnelli.pngAndrea Agnelli és Aurelio De Laurentiis a mai napon egy firenzei hotelban fognak találkozni, először a bírósági ítélethirdetést követően, számol be róla a Football Italia.

Amint az már ismert, a Napoli többszöri alkalommal is fellebbezett a szezon elején kihirdetett ítélet ellen, ami 3-0-ás Bianconero-győzelmet, és 1 pont levonást jelentett. Az indok, ami miatt a Partenopei nem jelent meg, az az volt, hogy két játékosuk koronavírus-tesztje pozitív lett, emiatt pedig a helyi egészségügyi hatóság nem engedte őket elutazni Torinóba. A fellebbezés mindezt semmisé tette, és a szezon elején kiírt meccset újra kell majd játszani.

Mindemellett szó eshet az átigazolási időszakról is, mivel az Öreg Hölgy érdeklődését fejezte ki Arkadiusz Milik és Fernando Llorente iránt.

A lengyel csatár szerződése júniusban lejár, de a Napoli vezetősége el kívánja adni őt, 15-18 millió euró környékén.

Fernando Llorente szerződése szintén az idény végével jár le, de a Juventus vezetősége már januárban is leigazolhatja őt, ha a Napoli mindenképpen meg akar válni tőle. 

A Juventus és a Napoli csapata január 20.-án találkozik először a Supercoppa Italiana döntőjében, a Sassuolo otthonának számító Mapei Stadion gyepén.