Paratici: "Mindent ugyanígy tennék"

paratici_fabio_1.jpgAz Öreg Hölgy átigazolásokért felelős igazgatója, Fabio Paratici a tegnapi meccs előtt adott szokásos nyilatkozatában kijelentette, hogy nem hajlandó megnyilvánulni Luis Suárez nyelvvizsgájának, illetve a vele kapcsolatos nyomozásnak ügyében, s leszögezte, mindent ugyanúgy tenne, mint korábban.

A Sky Sport Italia újságírójának első kérdése természetesen a fent említett témára vonatkozott, hiszen a Juventus szurkolóit, s minden bizonnyal klubvezetőit az utóbbi napokban a perugiai ügyészség információi tartották lázban, melyek szerint egyértelmű visszaélést állapítottak meg az uruguayi támadó vizsgáztatásakor, s véleményük szerint ebben nagy szerepe lehetett a Bianconeri egyes alkalmazottainak, így magának Paraticinek is.

"A klub tegnap kiadott egy közleményt, mely pontosan tisztázza az álláspontunkat, ezért ehhez nincs hozzáfűznivalóm a továbbiakban. Nem vagyunk érintettek az ügyben" – mondta a szakember.

Értesülések szerint Paratici a korábban felhívta Paola Di Micheri minisztert, hogy további információkat szerezzen a Luis Suárez-ügyről, így próbálva előnyhöz jutni, azonban állítása szerint ezzel nem kívánt befolyást gyakorolni a hivatalos szervekre.

"Gyermekkorunk óta barátok vagyunk Paola Di Micherivel, ugyanabban a városban élünk. Ő is elmondta az álláspontját, ezért nincs miért aggódni.

Természetesen máskor is ugyanezt tenném, ebben teljes mértékben biztos vagyok. Nem hinném, hogy egy egyszerű kérdés feltétele helytelen lett volna.  Ha egy adott témában érdeklődünk, nyilvánvalóan jobb, ha egy olyan embert kérdezünk róla, aki ért is hozzá. Egyszerű kérdések feltétele nem bűncselekmény."

Paratici végezetül szót ejtett az esti összecsapásról, valamint a csapat helyzetéről is, kijelentve, hogy egyértelműen észrevehetőek a fejlődés jelei a Juventus játékában.

"Minden meccsen tapasztalunk némi javulást, sokkal jobban futballozunk, de még mindig nagy mozgásterünk van a további fejlődés elérésére, így mindez rendkívül jónak ígérkezik.

Tisztában voltunk vele hogy át kell mennünk némi hullámvölgyön, de ebben a helyzetben nem állnak előttünk mellékutak" – összegzett a sportmenedzser.