Ismét terítéken lehetett Pogba visszatérése

marchisio-pogba.jpgA Juventus egykori ikonikus középpályása, Claudio Marchisio egy Twitteren közzétett posztban kérlelte Paul Pogbát, 2012 és 2016 közötti csapattársát, hogy térjen vissza a Bianconeri csapatába. 

Az olasz játékos, aki posztján vitathatatlanul az Öreg Hölgy történetének egyik legjobbja volt, mind futballistaként, mind pedig Juventinóként, nem először adott hangot azon véleményének, hogy a Zebráknak meg kellene próbálniuk a tinédzserként Olaszországba érkezett, majd 2016 nyarán a Manchester United együttesébe 100 millió euróért visszaigazoló francia válogatott ismételt szerződtetését, aki jelenleg is a nemzeti alakulatnál tartózkodik, a napokban megrendezésre kerülő, 1-0-ra megnyert Portugália elleni találkozót végig is játszotta. 

"Paul, kérlek, térj vissza a Juventushoz! Itt újra boldog leszel, ahogy én is" –üzent Marchisio Pogbának, akivel Arturo Vidal és Andrea Pirlo oldalán nagyszerű középpályás-sort alkottak Torinóban töltött éveik alatt. 

Pogba az elmúlt időszakban maga is panaszkodott aktuális helyzete miatt, kijelentve, hogy ilyen nehéz időszakot még sosem élt át pályafutása idején. 

"Ezelőtt még nem mentem keresztül ennyire nehéz időszakon a karrierem során" –panaszkodott az RTL France csatornának. 

"A francia válogatott olyan, mint a friss levegő. Nagyon örülök neki, hogy újra itt lehetünk, és rendkívül boldogok vagyunk, hogy ismét láthatjuk egymást" –szögezte le. 

A helyzetet az is bonyolítja, hogy az egyik leghitelesebbnek tartott transzferekkel foglalkozó újságíró, Fabrizio Romano korábban maga is arról beszélt, hogy a Juventus és Maurizio Sarri idén nyáron mindenképpen szerették volna leigazolni Pogbát, azonban a koronavírus miatt kialakuló gazdasági visszaesés következtében ezt nem tudták kieszközölni. 

"Teljes mértékben biztos vagyok abban, hogy a járvány nélkül Paul Pogba most a Juventus játékosa lenne. Készek lettek volna érte egy 100 millió euró körüli ajánlatot tenni.

Aztán a vírus közbeszólt, minden klub sok anyagi forrást vesztett, és változások történtek a Manchester Unitednél is, hiszen visszatértek a győztes útra, újra Bajnokok Ligája-szereplők, emiatt pedig az üzlet teljesen feledésbe merült" –mondta az újságíró a Guardiannak nyilatkozva.