Torchia: "A Chelsea 40 milliót ajánlott Ruganiért"

djdmw0sw4auty8y.jpgDaniele Rugani ügynöke, Davide Torchia kijelentette, hogy az Öreg Hölgy visszautasította a 30 milliós ajánlatot, amit kínáltak a játékosért, mielőtt kölcsönszerződés keretein belül elengedték volna idén nyáron.

Rugani sok évnyi pletykát követően végül a Rennes csapatához csatlakozott, sima, egy éves kölcsönben, ami egyébként is várható volt, miután a huszonhat éves olasz középhátvéd nem tudta biztosítani helyét a kezdőcsapatban. 

A fiatal játékos számos klubbal került kapcsolatba a nyári átigazolási időszakban,  mielőtt csatlakozott volna a Lique 1-ben szereplő együtteshez, ügynöke pedig azt állítja, hogy a Juventus korábban sok jelentős érte kapott ajánlatot visszautasított. 

A futballista képviselője így nyilatkozott a TMW Radio újságírójának: "Korábban az Arsenal, a Napoli, a Chelsea, a Lyon és a Zenit is tett 30 millió euró körüli ajánlatot az ügyfelemért, de az igazgatóság sose vette ezeket az ajánlatokat górcső alá.

A Bianconeri mindazonáltal végül egyiket sem fogadta el, de nem vitatnám azt, hogy ez jó döntés volt-e vagy sem."

 Az ügynök hozzátette, hogy ezek az ajánlatok még az előző átigazolási időszakban születtek, nem mostani tárgyalásokról van szó. 

"Amíg Sarri a Chelsea kötelékében volt, a londoni klub 40 millió eurót ajánlott Ruganiért, viszont az Öreg Hölgy ezt is elutasította. Azért tettek így, mert pótlása, illetve egy esetlegesen a helyére érkező játékos megszerzésére fordítható összeg kérdéseket vetett föl.

Így végül egy felettébb érdekes kölcsönszerződésnek lett része, de igazából ezek piaci tendenciák. Sokan kritizálták az általuk túlárazottnak nevezett fizetését, ami 3-4 millió körülire rúgott, de ez nem volt igaz.

Mielőtt bekapnánk a csalit, meg kéne hallgatni a hiteles információkat, akár csak ezt, hátha kiderül belőle egy és más" –jelentette ki Torchia.