Marchisio: "Nem szabadna, hogy Chiesa 60 millió euróba kerüljön"

marci_jpg.pngClaudio Marchisio szerint a Juventus túl sokat fizetett azért, hogy megszerezze Federico Chiesa játékjogát a Fiorentina csapatától és ez nem könnyíti meg a fiatal labdarúgó helyzetét sem. 

"Egyszerűen nem helyes, hogy valaki, aki csapatával a kiesés elől menekül 50-60 millió euróba kerüljön."

A 23 éves játékos az átigazolási piac zárásának napján tette át székhelyét Torinóba egy 10 millió eurós kölcsön keretében, amelyet követően a Zebráknak opciós joga lesz megvásárolni őt 40 millió euróért, amely különböző feltételek teljesülése esetén további 10 millió bónusszal is kiegészülhet. 

"Ő egy igazi tehetség, azonban túl sok nyomás helyeződik rá az átigazolási piac miatt." - folytatta a Juventus nemrégiben visszavonult középpályása a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatát.

"Nem normális, hogy egy olyan játékosért mint ő, aki a kiesés ellen küzdött Firenzében, 50-60 millió eurót fizet egy csapat. Aztán amikor megérkezik egy Juventus szintű klubhoz azonnal bizonyítania kell az árát. Kedvezőbb feltételekkel könnyebb dolga lenne a fiatal játékosoknak az ilyen szituációkban."

"Meg kell találnia a számára legmegfelelőbb pozíciót a pályán, véleményem szerint azonban hamarosan be fog robbanni és sztárjátékos lesz belőle."