Crespo: "Messit választanám Cristiano helyett."

crespo_nyilatkozik.jpgHernán Crespo a Tuttosportnak adott nyilatkozatában arról beszél, hogy Leo Messit választaná Cristiano Ronaldo helyett, emellett szót ejtett Pirlóról, Dybaláról és a Juventusról is.

"Nagyon örülök Andrea Pirlo sikereinek, Andrea kivételes személy, és én mindig csak jót tudok kívánni minden ilyen nagyszerű embernek."

"Együtt játszottunk még annak idején, és rengeteg személyes élményen osztozunk. Emlékszem, amikor együtt aludt egy szobában Sandro Nestával, én mindig át mentem hozzájuk, hogy megvicceljem őket. Rengeteg nagyszerű élményünk volt együtt. "

Crespo úgy gondolja, hogy Dybala ideje elfog jönni a Juventusnál annak ellenére, hogy kevésszer játszott az idei szezonban sérülés miatt.

"Dybala tehetsége befog érni hamarosan. Ő Európa egyik legjobb labdarúgó csapatának az alap embere, és azt már sokszor bizonyította, hogy lehet rá számítani, szerintem nem lesz problémája."

Kitér még az Inter argentin sztárjára, és egykori csapattársaira is.

"Engem meggyőzött Lautaro Martínez tavaly nyári választása, hogy az Internél maradt."

"Az előző szezon bonyolult volt a járvány miatt. A klub úgy döntött, hogy szerencsét próbál vele, mint kezdő játékos Mauro Icardi távozása után. El Toro nem habozott, szembe nézett a kihívással, és megmutatta, hogy mire is képes."

"Zanetti és Milito jó véleménnyel van róla, egy nagyszerű játékos, rengeteg fejlődési potenciállal."

A Barcelona Tornióba utazik a következő héten, hogy szembenézzen a Juventus csapatával a Bajnokok Ligájának kiírásában, de nem úgy látszik, hogy Lionel Messi megoldotta volna a problémáját a katalán csapat vezetőségével.

"Nagyon sajnálom, hogy így kell látnom Leo Messit a Barcelonában, ez az otthona."

"Remélem zöld ágra vergődnek, és ugyanolyan kapcsolata lesz a klubbal, mint amilyen volt annak idején, mert ha nem, akkor megöli a játékosok, és a szurkolók szeretetét az együttes iránt. A vezetés és a többiek közötti problémát, a vezetőségben kereshetjük." 
"Alig várom az elkövetkezendő meccset a kettő csapat között. A Messi és Ronaldo közül inkább Messit választanám a legjobbnak, úgy, hogy nem akarom eltussolni Cristiano érdemeit."