Ronaldo ordibálva hagyta el az izolációt

ronaldo_duhos.jpgMint ismeretes, hét Juventus-játékos a szabályokat megszegve elhagyta az izolációs buborékot, amit azért hoztak létre, mert az olasz rekordbajnok személyzetében két koronavírussal fertőzöttet is találtak a múlt héten. A hét futballista név szerint: Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Danilo, Rodrigo Bentancur, Merih Demiral, Gianluigi Buffon és Cristiano Ronaldo, aki a La Gazzetta dello Sport szerint a legelső távozó volt, és nem is akárhogy hagyta ott az öltözőt.

Történt ugyanis, hogy az ötszörös aranylabdás a klub vezetői és a csapattársak előtt ordibált, és eldöntötte, hogy elhagyja az öltözőt, ahol a Napolit várták, és az éjszakát már nem a J Hotelban töltötte, hanem otthonában. 

A portugál felháborodása nem volt véletlen, ugyanis már két negatív tesztel rendelkezett, mint a keret többi tagja, és csupán még egy napot kellett volna maradnia a protokoll szerint, de a Spanyolország elleni válogatott meccsen ott akart lenni. 

A Juve természetesen azonnal tájékoztatta az ASL-t, akik elismerték, hogy a torinói klubtól megkapták a szabályszegő játékosok névsorát. A futballistákat nagy valószínűséggel pénzbírsággal fogják sújtani.