HIVATALOS: Az Öreg Hölgy visszavásárolta Mandragorát

mandragora_hivatalos.jpgA Juventus tegnap este hivatalos oldalán jelentette be, hogy megállapodásra jutott az Udinese csapatával Rolando Mandragora visszavásárlásának ügyében. A pár hónappal ezelőtt súlyos térdsérülést szenvedő, s jelenleg is lábadozó 23 esztendős fiatal olasz középpályás azonban az idei szezont biztosan Udinében fogja tölteni, a Zebrette csapatának pedig opciós joga is van a játékos kölcsönszerződésének meghosszabbítására. 

A klub bejelentése az alábbiakat tartalmazza: 

"Torinó, 2020. október 3. 

A Juventus Football Club S.p.A bejelenti, hogy megállapodást kötött az Udinese Calcio S.p.A együttesével Rolando Mandragora játékjogának végleges megszerzése kapcsán 10,7 millió euró ellenérték fejében, mely a 2020/21-es, illetve a 2021/22-es szezonban kerül kifizetésre. 

A Juventus 2025. június 30-ig tartó szerződést írt alá a játékossal. 

Ugyanakkor a Juventus megegyezésre jutott az Udinese Calcióval arról is, hogy a 2020/21-es szezonban a futballista játékjogát ideiglenesen átruházza az Udinese Calcióra, mely csapatnak jogában áll ennek a kölcsönnek a 2021/22-es idényre vonatkozó meghosszabbítása is. Ezen felül, a kölcsön időtartama alatt az Udinese Calcio 6 millió euróig terjedő bónuszt kaphat, amennyiben bizonyos, előre rögzített eredmények megvalósulnak."

A Bianconerinél először 2016-ban megforduló, majd a Pescara és a Crotone gárdáinak is kölcsönadott Rolando Mandragora 2018 nyarán került a Juventustól az udinei gárdához 20 millió euró fejében, a csapatnál eltöltött eddigi két éve alatt pedig 64 pályára lépés alkalmával 6 gólt szerzett és 4 gólpasszt osztott ki.