Mercato-hírek (október 2.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett csapatunk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, illetve játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Ebben kíván segítséget nyújtani rendszeres, nap végi hírösszefoglalónk, hellan Kolléga szerkesztésében. Következzenek tehát 2020. október 2.-ának legfontosabb hírei.

 

 

 

  • Romeo Agresti hírei: A Juventus elfogadta a Parma ajánlatát Hans Nicolussi Caviglia kapcsán. Egyelőre zajlanak a tárgyalások a kölcsön részleteiről. 
  • Daniele Rugani megegyzezett a Rennes csapatával a személyes feltételeket illetően. A francia csapat 1,5 millió eurót fog fizetni az Öreg Hölgynek a védőért, valamint teljes (3,5 milliós eurós) bérének kifizetését is vállalja. Az olasz védő sima, egy évre szóló kölcsönben kerül az idén a BL-ben is szereplő együtteshez, vásárlási opció nélkül. Szombaton várhatóan sor kerül az orvosi vizsgálatokra is. Ezt a hírt Gianluca Di Marzio és Fabrizio Romano is megerősítik. 
  • Douglas Costa visszautasította az Egyesült Arab Emírségekből érkező ajánlatait, ahol mostani fizetésének dupláját kereshette volna meg. A brazil szélső kizárólag olyan csapathoz kíván csatlakozni, mely hasonló szinten van a Bianconerivel. 
  • A Tottenham érdeklődött Merih Demiral iránt, de a Juventus nem szeretné eladni török futballistáját.                 
  • Gianluca Di Marzio: A Celtic csapata bejelentkezett Mattia De Sciglióért, de a védő nem szeretne csatlakozni a skót együtteshez.                                                                                                                                               
  • Gazzetta dello Sport: Douglas Costa blokkolhatja a Federico Chiesa-bizniszt, amennyiben nem hajlandó elhagyni Torinót. A fiatal olasz játékos kezdőként lép pályára a Fiorentina mai, Sampdoria elleni mérkőzésén.