Koopmeiners megszerzéséért a Juve kész a legvégsőkig elmenni

koopmeiners.jpgBármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az elmúlt pár nap érdekesebb híreit!

A szezon két legfontosabb összecsapása következik a Salernitana, valamint az Atalanta ellen, a sajtót most azonban már sokkal inkább a jövő foglalkoztatja, mint ezek a mérkőzések. Lássuk az elmúlt nap legfontosabb híreit!

Romeo Agresti értesülései szerint a Juventus székházában, edzőkérdésben változás nem történt, Massimiliano Allegri a szezon végén távozni fog.

Agresti szerint a mai napig nem igazán voltak olyan jelek, amik Antonio Conte visszatérésére engednének következtetni. Egész szezonban ez volt érezhető. Ez két dolgot jelent, vagy tökéletesen a háttérben, radar alatt dolgoznak, vagy a Juve számára egyáltalán nem is volt opció Conte.

Nicoló Schira értesülései szerint Cristiano Giuntoli a nyár folyamán hajlandó őrült dolgokra is azért, hogy Teun Koopmeinerst Torinóba költöztesse. A Bianconeri terve az, hogy egy négy éves szerződést ajánljanak, opcióval ötödikre, évi 4-4,5 millió eurós fizetéssel. Az azonban még kérdéses, hogy meg tudnak-e egyezni az Atalantával. Ami biztos az az, hogy az Öreg Hölgy mindenképp meg fogja próbálni leigazolni a holland középpályást.

Schira információi szerint a Juventus és Thiago Motta közötti megállapodás csak akkor eshet kútba, ha az edző gondolja meg magát, azonban a megegyezés a felek között megköttetett és erős.

A Sky Sport értesülései szerint Dusan Vlahovic továbbra is a Juventus terveinek középpontjában áll. Igen közel állunk ahhoz, hogy a játékos szerződést hosszabbítson. A 17 gól és 3 gólpassz mutató meggyőzte a klub vezetését arról, hogy nincs szükség egy újabb góllövő megszerzésére.

A La Gazzetta dello Sport információi szerint a Juventus formációváltást tervez a következő szezonra, vagy 4-2-3-1 vagy 4-3-3 a cél, és éppen ezért is vetettek szemet Mason Greenwoodra, aki illik mindkét rendszerbe. A Bianconeri már megtette az első lépéseket és nem sokára várhatóan megköthetik az üzletet. A játékost a klubja 30 millió euróra értékeli, aki jelenleg 4 millió eurós bérrel rendelkezik, a szerződése pedig 2025-ben lejár a Vörös Ördögöknél.