Romeo Agresti gondolatai az elmúlt napok hírei kapcsán

439874289_1090022339308536_1074031868444793923_n.jpgBármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az elmúlt pár nap érdekesebb híreit!

Nicoló Schira információi szerint a Bologna részéről van hajlandóság arra, hogy Riccardo Calafiori játékjogáért cserébe elfogadjon a pénz mellett más ellentételezést is akár. A Juventus részéről a 25 millió euróra értékelt védő a fő célpont Alex Sandro pótlására a nyáron.

Romeo Agresti az elmúlt napok híreire reagált hosszabban, alább olvashatjátok: „A Di Gregorio – Juventus szál nagyon is valós, a játékos ügynöke és a klub vezetése között a megbeszélések folyamatosak. Az azonban még egyelőre nem ismert, hogy pontosan miként gondolkozik a Bianconeri, hogy kinek a helyére is érkezhetne, Szczesny vagy Perin. Bár az tény, hogy utóbbi távozása könnyebben kivitelezhető.

Joshua Zirkzee környezete számos együttessel kapcsolatban áll, úgy, mint a Juventus, a Milan, az Inter és a Bayern München. Röviden, számos klubbal folynak megbeszélések.

A Juventus Dean Huijsen esetében még nem a következő szezonban, hanem a rákövetkezőben számítana, és ezt az elképzelést már közölték a játékos környezetével is. Azonban azt még nem tudni, hogy egy ilyen kölcsön után, mint az AS Roma, a védő és a hozzá közel állók miként vélekednek erről.

Mason Greenwood egy olyan játékos, akit a Juventus nagyon komolyan figyel. Ugarte esetében azonban én nem tudok semmit…

Matías Soulé esetében biztosak lehetünk, hogy a nyáron több ajánlat is érkezni fog, az a kérdés csupán, hogy a Juventusnak lesz-e ereje vagy mutat-e hajlandóságot arra, hogy visszautasítsa ezeket. A nyáron a klubnak mindenképp döntés kell hozni, vagy megtartják, mert a jövő szerves részeként tekintenek rá, vagy eladják, ezzel növelve a mercatóra szánt pénzmagot. A játékosnak számos kérője akad, mint például az Aston Villa. Premier League csapatok számos alkalommal küldtek megfigyelőket a mérkőzéseire ebben a szezonban. Ha egy 40 millió körüli ajánlat befut, a Juventus valószínűleg el fog gondolkodni rajta.”

Tegnapi hír, hogy a PSG több olasz együttesnek is felajánlotta Manuel Ugarte játékjogát, kölcsönbe csupán, az értesülést a La Gazzetta dello Sport újságírónője, Fabiana Della Valle részletezte kicsit: „A Sporting volt játékosa igazából nem került ki a párizsiak projektjéből, bár az is igaz, hogy nem sikerült alapemberré válnia.

A jelentések szerint az uruguayi játékos olyan profilú, ami jelenleg nincs a Bianconerinél. Kiváló a labdaszerzésben, egészen remek passzolási képességekkel rendelkezik, különösen rövid távú passzok esetében.

A torinói óriás egyre inkább a négy védős felállás felé tart a következő szezonra, így Ugarte Manuel Locatelli mellett dupla szűrőben megfelelő profil lenne Adrien Rabiot távozása esetében.

A problémát a játékos ára jelentheti, ugyanis a PSG nem szeretne veszteségesen kiszállni a játékosból, elvégre egy évvel ezelőtt komoly összeget fektettek a megszerzésébe. Ezért egy kölcsön szerződés, opcióval, netán kötelező opcióval lehetne az a megoldás, ami mindkét félnek ideális.”