Több kulcsember is hiányozhat az Inter ellen

moise.jpgUgyan a szezon eddigi legfontosabb meccsének tartott Derby d'Italia csupán tíz nap múlva, a válogatott szünetet követően kerül megrendezésre, a Juventus mestere, Massimiliano Allegri már most aggódhat a potenciális kezdő miatt, elvégre az utóbbi napokban a csapat több kulcsjátékosa is sérülést szenvedett, mely listához most új nevek csatlakoztak. 

Romeo Agresti szerint Manuel Locatelli továbbra is a napokban megkezdett terápia keretében tevékenykedik, ami a középpályás bordatörését igyekszik orvosolni, ám a labdarúgó még mindig nagy fájdalmakon megy keresztül, ami nem sok jót vetít előre az együttes előtt álló összecsapásra nézve. Az újságíró szerint Danilo valószínűleg biztosan nem lesz bevethető a Nerazzurrival szemben, míg Alex Sandro még csak most kezdtette újra a tréningeket, ugyanakkor a védelemben a két brazil elérhetetlensége eddig sem jelentett különösebb problémát. 

Az olasz futballista ügynöke, Stefano Castelnovo a következőket mondta képviseltje sérüléséről: "Manuel továbbra is nagy fájdalmakat érez, a következő napokban pedig majd meglátjuk, hogy hova vezet mindez. Egyelőre nehéz lenne megmondani, hogy számolhatnak-e vele a Derby d'Italián, ugyanis ez attól függ, hogy a mostani gondok milyen szinten lesznek november 26-án. Ügyfelem már a Cagliari ellen is törött bordával lépett pályára, ami természetesen nem volt könnyű számára, ám ő viselhette a csapatkapitányi karszalagot, s az ebből fakadó adrenalin feledtette a kellemetlenségeket."

A Sky Sport Italia és Giovanni Albanese arról adtak hírt, hogy Fabio Miretti a mai nap folyamán elhagyta az U21-es válogatott edzőtáborát, s visszatért Torinóba, miután a fiatal játékos derékfájdalmat érzett, a korosztályos alakulat orvosai pedig jobbnak látták, ha pihentetik őt. Mint ismert, Dean Huijsen hasonló okokból maradt távol a holland utánpótlás keretétől, mindazonáltal az információk fényében egyik reménységnek sincsenek hatalmas gondjai. 

Ugyancsak a Sky szögezte le, hogy Moise Kean várhatóan ki fogja hagyni az Azzurri Észak-Macedónia elleni, sorsdöntő megmérettetését, hiszen egy kisebb sérülés miatt külön edzésmunkát végez, azonban jó hír, hogy Andrea Cambiaso felépült eddigi problémáiból, s Luciano Spalletti rendelkezésre áll majd a balkáni gárdával szemben. 

Romeo Agresti végezetül kijelentette, hogy a nagyjából egy hónapja távol lévő Timothy Weah a jövő héten fog visszatérni a csoportos munkához, ám az Inter ellen minden bizonnyal még nem számolhat vele a stáb, viszont érdemes megemlíteni, hogy a jelenleg a tabella élén álló milánói alakulat sincsen rózsás helyzetben, elvégre a nyáron a torinóiaktól igazolt Juan Cuadrado mellett várhatóan Benjamin Pavard, valamint Alessandro Bastoni sem lesz elérhető a Zebrák elleni rangadón.