Gnabry iránt is érdeklődik a Juventus

serge_gnabry_2022.jpgA GOAL értesülései szerint a Juventus az elmúlt időszakban újabb célpontot talált magának az átigazolási piac tekintetében, ugyanis a lap információinak fényében az Öreg Hölgy igen erős érdeklődést mutat a Bayern München német szélsője, Serge Gnabry iránt, kinek szerződése 2023-ban fog lejárni a Bundesliga rekordbajnokánál. 

Az újság úgy tudja, hogy a huszonhat esztendős játékos, aki az eddigiek folytán 163 összecsapáson 61 gólt és 40 gólpasszt jegyzett a Bayern szerelésében, az utóbbi időben komolyan elgondolkodott a nyári távozás lehetőségén, mivel annak ellenére, hogy klubja alapvetően szeretne új kontraktust kínálni neki, a felek egyelőre semmilyen tekintetben nem állnak közel ahhoz, hogy megállapodást kössenek. 

A GOAL szerint Gnabry szeretne meggyőződni arról, hogy biztos feltételei lesznek a jövővel kapcsolatban, hiszen a sportszakmai célok legalább ugyanolyan fontosak lennének számára, mint az anyagi feltételek, abban azonban nem biztos, hogy klubja mindezeket biztosítaná majd számára egy új egyezség tető alá hozásakor. 

Bár az együttes mestere, Julian Nagelsmann szeretné megtartani a futballistát a Bayern kötelékében, a klub vezetősége pontosan tudja, hogy ennek kivitelezéséhez a keret egyik legjobban fizetett tagjává kellene tenniük a szélsőt, azaz jelentősebben kellene emelnie jelenlegi, 8 millió eurós bérét, amit nem igazán szeretnének megtenni a koronavírus-járványt követő nehéz gazdasági helyzetben. 

A GOAL munkatársai úgy tudják, hogy a szélső iránt jelen pillanatban leginkább két alakulat érdeklődik a Real Madrid, valamint a Liverpool személyében, azonban a Juventus szintén lesben állva figyeli Gnabry helyzetét. A lap szerint egyelőre minden bizonnyal a Blancók lehetnek a legközelebb a futballista megszerzéséhez, akik magasabb bérrel, valamint az egykori Bayern-csapattárs, David Alaba jelenlétével csábítanák magukhoz a németet. 

A Liverpool elsősorban Mohamed Salah potenciális utódjaként számolna a játékossal, amennyiben az egyiptomi elhagyná az alakulatot, ugyanis Jürgen Klopp hatalmas csodálója a németnek, míg a Bianconeri egyelőre pusztán egy lehetséges opcióként számol Gnabry-val,  ám jelenleg inkább a most nyáron is megszerezhető szabadügynökök, valamint az esetleges kölcsönszerződésekkel is leigazolható játékosok felé fordítaná a figyelmét.