Vlahović: „A Fiorentina elleni találkozó is csak egy olyan meccs, mint bármely másik"

vlahovi_terdel.jpgTegnap este a Coppa Italia versenysorozat negyeddöntőjében megrendezett Juventus - Sassoulo mérkőzés 2:1-es Bianconeri győzelemmel zárult. Paulo Dybala korai találatát követően Hamed Traorè egalizált, azonban a párharc 88. percében Dušan Vlahović gyönyörű egyéni megmozdulását követően kialakult a végeredmény. A játékos az Italia 1 csatornának adott rövid interjút, a mérkőzést követően.

Italia 1: Két mérkőzés, két gól, tökéletesen sikerült beilleszkednie.

Dušan Vlahović: „Nem, ez még hosszú időt vesz igénybe, a folyamat elején tartunk, de mint azt már a múltban is elmondtam, nagyon sokat köszönhetek a csapattársaimnak, az edzőnek, az egész klubnak. Mindenki jól fogadott, és segítenek nekem. A csapat nélkül ez nem sikerült volna. Megtisztelve érzem magam, amiért itt játszhatok, segíthetek a csapattársaimnak, és a csapat rendelkezésére állhatok.”

 I 1: Jól működnek együtt Moratával és Dybalával

D. V. „Igen, a pályán és azon kívül is. Ők két nagyszerű srác, aztán hatalmas bajnokok, akik sok mindent nyertek már. Én vagyok a legfiatalabb, hallgatok rájuk, és megpróbálok felérni a szintjükre.”

I 1: Az elődöntőben a Fiorentinával találkoznak. A korábbi szurkolói vélhetően nem fogják jól fogadni.

D.V. „Nem probléma, csak a játékra koncentrálok, győzni akarok, a többi dolog nem nagyon érdekel. Ez csupán egy meccs, akárcsak a többi, azért vagyunk itt, hogy futballozzunk.”-zárta gondolatait a csatár.