FRISSÍTVE 19:30-kor – Mercato-hírek (július 16.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 16-ának legfontosabb hírei. 

  • Giovanni Albanese: A klub megegyezett Félix Correia ügynökével, hogy a játékos ideiglenesen távozik Torinóból több játéklehetőség reményében.
  • Giovanni Albanese: Dybala még azelőtt tárgyal majd a vezetőséggel, mielőtt az ügynöke megtenné ezt. A klub központi szerepet szán neki, a tárgyalások középpontjában pedig ennek, s nem a pénzügyi kérdéseknek kell állnia.

  • Giovanni Albanese: Manuel Locatelli szabadságát tölti, de az idő nem sürget. A játékos kijelentette, hogy a Juventust akarja, de ez még nem jelenti azt, hogy az üzlet megköttetett, de a tárgyalásokat nem siettetik. Már régóta kapcsolatban áll a két fél.
  • 12:52  Gianluca Di Marzio: A Juve és a Sassuolo hamarosan újabb találkozót tartanak majd. A Bianconeri tudja, hogy Locatelli hozzájuk szeretne csatlakozni, azonban ennek kivitelezéséhez mindenképpen meg kell verniük az Arsenalt a középpályásért folyó versenyfutásban. 
  • 12:52  Fabrizio Romano: A tárgyalás valóban végbe fog menni az elkövetkezendő órákban. A Zebrák prioritása egyértelműen Locatelli megszerzése, ahogy a játékos is a torinóiakhoz kívánna csatlakozni. Az Arsenal továbbra is figyeli a futballista helyzetét, s készen áll az ajánlattételre is, ugyanakkor jelenleg a londoniak is a Juve és a Sassuolo között végbemenő egyeztetések fejleményeire várnak. 
  • 12:52 – The Athletic: Az Arsenal készen áll egy all-in ajánlatot tenni Locatelliért, azonban tisztában vannak vele, hogy a labdarúgó az Öreg Hölgyet preferálja. 
  • 12:52 – Sky Sport Italia: A Juventus a jövő héten fog találkozni Paulo Dybala ügynökével, Jorge Antunnal, ahol a felek minden bizonnyal arra törekszenek majd, hogy végleges megoldást találjanak az argentin szerződéshosszabbítását illetően. 
  • 12:52 – ESPN: A Juventus és a Milan egyaránt célpontjaik listáján tartják Philippe Coutinhót, akiért a Rossoneri némiképp erősebb érdeklődést fejt ki jelen állás szerint. Max Allegri igen nagyra tartja a brazilt, ekképp pedig nem zárható ki, hogy a későbbiekben a Bianconeri is megkeresést juttat majd el a Barcelonához a futballista ügyében. 
  • 12:52 – Sky Sport Italia: Locatelli rendkívül szoros kapcsolatot kötött Giorgio Chiellinivel és Leonardo Bonuccival az Európa-bajnokság ideje alatt, emellett pedig egyértelműen kijelentette nekik, hogy a következő idénytől fogva velük szeretne futballozni a fekete-fehérek kötelékében. 
  • 12:52 – Sky Sport Italia: Locatelli Juventushoz való csatlakozása pusztán idő kérdése. 
  • 12:52 – La Gazzetta dello Sport: Cristiano Ronaldo július 25-én tér majd vissza a Continassára, s nagy valószínűséggel a Zebrák kötelékében is marad majd. A portugál folytatni szeretné közös történetét a Bianconerivel, hogy további győzelmeket érhessen el az olasz rekordbajnokkal, emiatt pedig jelenleg már Jorge Mendesen a sor, akinek elsősorban azt kell felmérnie, hogy van-e lehetőség CR7 szerződésének 2023-ig történő meghosszabbítására, melyet az ötszörös aranylabdás futballista sem ellenezne, ugyanakkor kérdéses, hogy a játékos mennyire hajlana a fizetéscsökkentés kieszközölésére, mely mindenképpen jelentős előnyöket hozhatna a klubnak, javarészt gazdasági tekintetben. 
  • 19:03 – Alfredo Pedullà: Federico Cherubini és Giovanni Carnevali tárgyalásai az elmúlt órákban befejeződtek. A Juventus ajánlatot tett Manuel Locatelliért, azonban a következő, egy héten belül megrendezendő alkalommal minden bizonnyal valamivel nagyobb pénzösszeget kell majd felajánlania a Sassuolónak a játékosért. Az Arsenal az elmúlt időszakban 40 millió eurót + 5 millió eurót kitevő bónuszokat ajánlott a középpályásért, azonban a labdarúgó a Bianconeri és a Neroverdi közötti egyeztetések kimenetelére vár. 
  • 19:03 – Romeo Agresti: A Juve egy Chiesa-üzlethez hasonló formátumú transzfert ajánlott a Sassuolónak, mely körülbelül 30 millió eurót kitevő tiszta pénzösszeget juttatna a zöld-feketék kasszájába, azonban Carnevali alakulata legalább 40 millió eurót, s más konstrukciót követel az Öreg Hölgytől. 
  • 19:30  – Fabrizio Romano: A Zebrák nyitó ajánlata egy kölcsön + 30 millió euró értékű kötelező vásárlási opciós formátumról szólt a felek mai találkozóján, ám mint ismert, a Sassuolo visszautasította a megkeresést. A tárgyalások továbbra is folytatódnak, mivel a Juventushoz való csatlakozás egyértelműen Locatelli prioritásának számít, azonban a Neroverdi 40 millió eurót szeretne kapni a fekete-fehérektől, mivel tisztában vannak vele, hogy az Arsenal hajlandó lenne kifizetni a szóban forgó összeget. 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 16-án, 19:30-kor.