FRISSÍTVE 10:24-kor – Mercato-hírek (július 15.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 15-ének legfontosabb hírei. 

  • Daniele Longo: A Milan gőzerővel azon dolgozik, hogy leigazolja a Juventus által kiszemelt Kaio Jorgét.
  • Gianluca Di Marzio: Federico Bernardeschinek ezután a kudarcos szezon után is maradnia kellene, hogy még egy esélye legyen újraindítani karrierjét.
  • Giovanni Albanese: A Juventus egy 23 év alatti, lehetőleg olcsó csatárt keres negyedik számú opciónak.
  • Giovanni Albanese: Marko Pjacát a klub lehetőségei szerint eladná, nem illik bele a tervekbe.
  • Giovanni Albanese: A Pisa több, a Juventus U23-ban szereplő játékost is szeretne megszerezni. Név szerint Idrissa Tourét végleg, míg Pietro Berauttót csak kölcsönben akarják leigazolni. A tárgyalások már előrehaladott állapotban vannak.
  • Sky Sport Italia: Sirigu nem lesz a Juventus kapusa, a Genoához fog igazolni.