FRISSÍTVE: Nincs változás Bryan Reynolds ügyében

reynolds.jpgBár több hírportál egybehangzó értesülései szerint a Juventus megegyezett az FC Dallas csapatával a texasi együttes fiatal jobbhátvédjének, Bryan Reynoldsnak ügyében, mellyel szinte biztosra vehetőnek tűnt, hogy a tizenkilenc esztendős amerikai futballista a januári átigazolási időszakban az Öreg Hölgy tulajdonába fog kerülni, az információkat azóta több helyről is cáfolta a sajtó.

A játékost korábban az AS Roma, illetve a Club Brugge együtteseivel is szóba hozták, azonban a napokban egyre inkább valószínűbbnek tűnt, hogy a leigazolásáért folyó versenyt a Bianconeri fogja megnyerni, s nemrég a Zebrák ügyeiben általában igen pontos értesülésekkel rendelkező Romeo Agresti is arról beszélt, hogy megszületett a megállapodás a klub, valamint a labdarúgó között.

Az amerikai ESPN újságírója, Taylor Twellmann szerint a klubok vezetőségei teljes körű egyezséget kötöttek a napokig zajló tárgyalássorozat végeztével, s a Juventus ennek értelmében valamivel több, mint 10 millió eurót fog fizetni Reynoldsért, aki az orvosi vizsgálatokat, továbbá a szerződés aláírását követően a Cagliari alakulatához fog kerülni, fél éves kölcsön keretein belül.

A híreket nemrég a La Gazzetta dello Sportnak tudósító Nicolò Schira is megerősítette, aki azt is kijelentette, hogy a labdarúgó 2025-ig érvényes kontraktust fog kötni az olasz rekordbajnokkal, a transzfer összege pedig 8,5 millió euróra, valamint az egyes bónuszokra rúg majd.

Fabio Paratici mindenekelőtt azért kívánja kölcsönbe küldeni a tizenkilenc esztendős tehetséget, hogy Reynolds megszokhassa a Serie A légkörét, amely minden szempontból éles váltást jelentene az MLS-hez, vagyis az amerikai labdarúgó-bajnoksághoz képest, azonban a lépésre azért is szükség van, mivel a torinói együttes már felhasználta azokat a kvótákat, melyekkel erre a szezonra élhetett a Európai Unión kívülről érkező futballisták szerződtetésekor. 

Frissítés: A késő esti órákban érkezett hírek szerint, melyeket az egyik legmegbízhatóbbnak tartott olasz transzferguru, Fabrizio Romano tett közzé, a korábbi információkkal szemben nem történt változás az amerikai futballista ügyében, s továbbra sincsen megállapodás klubcsapatával sem.

"Semmi sem változott a nagy amerikai tehetségnek tartott Bryan Reynolds ügyében. A Club Brugge, az AS Roma, valamint a Juventus továbbra is versenyben vannak a játékos aláírásáért, mint ahogy arról a napokban beszámoltunk, ám mindeddig egyik fél sem kötött megállapodást az FC Dallas együttesével, a tárgyalások pedig továbbra is zajlanak" – szögezte le.

Romano hírét megerősítette Romeo Agresti is, aki a következőképpen nyilatkozott: "A Juventus egyelőre semmilyen megállapodást nem kötött Reynolds ügyével kapcsolatban. A versenyt a Club Brugge vezeti, azonban egyik klub sem hátrált meg."

Az ügyben hamarosan további információk várhatóak, így cikkünk lehetőség szerint folyamatosan frissül.