Szczesny akár már a mai napon távozhat

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az elmúlt pár nap érdekesebb híreit!

Alfredo Pedullá értesülései szerint a mai napon távozhat Wojciech Szczesny, lévén az Al Nassr hajlandó kifizetni érte 5 milliót. A Juventus ezzel a lépéssel bruttó 13 millió eurós bérkeretet szabadít fel.

Gianluca Di Marzio szerint a Juventus és az Aston Villa továbbra is gőzerővel dolgozik Douglas Luiz átigazolásán és a felek egyre közelednek. Az angol együttes a brazil középpályásáért cserébe Weston Mckennie és Samuel Iling-Junior játékjogát, valamint 20 millió eurót kér.

Di Marzio jelentése szerint Federico Chiesa ügynöke a héten nem pusztán a Juventus vezetőségével fog találkozni, hanem az AS Roma illetékeseivel is. Azonban a játékos a jövőjét illetően csak az Európabajnokság után akar dönteni.

Fabrizio Romano értesülései szerint Thiago Motta a következő 24/48 órában a tervek szerint alá fogja írni a szerződését.

Romano információi szerint a Juventus és az Aston Villa a mai napon további egyeztetéseket fog folytatni Douglas Luiz ügyében. Friss hírek szerint Weston Mckennie mellett Samuel Iling-Junior neve is felmerült, mint lehetséges opció, természetesen némi készpénz mellett. Az egyetlen módja annak, hogy ez a transzfer megvalósuljon a játékosbevonás, egyébként esélytelen.

Romano jelentése alapján a mai napon további fejlemények várhatóak a Wojciech Szczesny és az Al Nassr történet kapcsán. Szóbeli ajánlattétel megtörtént, egy két éves szerződés van terítéken a lengyel hálóőrnek, mint fő célpontnak. A kapus nyitott a tárgyalásokra, akárcsak a Juve az eladására Michele Di Gregorio megszerzése miatt.

Nicoló Schira szerint Cristiano Ronaldo is felhívta egykori csapattársát, hogy meggyőzze arról, csatlakozzon az Al Nassrhöz.

Schira értesülései szerint  úgy tűnik, hogy a Bologna immár 50 millió eurót kér Riccardo Calafioriért. A játékos továbbar is a Juventushoz kíván igazolni, akikkel már meg is egyezett egy 5 éves szerződésben, évenkénti 2,2 millió eurós bérben. A Bianconeri bizakodó, hogy az eredeti ár környékén meg tudnak majd állapodni a játékos akarata miatt.