Douglas Luiz érkezésével több fronton is erősíthet a Juventus

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az elmúlt pár nap érdekesebb híreit!

A Sky Sport jelentése szerint a Juventus és Thiago Motta közötti első megbeszélések óta világos, hogy az edző számára Federico Chiesa nem nélkülözhetetlen.

Nicoló Schira értesülései szerint a Premier League-ben szereplő Everton együttese érdeklődik Arthur Melo megszerzése iránt, akit szerződése 2026-ig köt a Juventushoz.

Schira információi szerint Luis Hasa ügynököt váltott és mostantól Fali Ramadani végzi a játékos érdekképviseletét. Hasa kifejezte szándékát, hogy maradjon és meghosszabbítsa a szerződését 2025-ig, azonban hosszú távban gondolkozik. A játékosért pár Serie A klub mellett Bundeliga csapatok is érdeklődnek.

Giovanni Albanese értesülései szerint Douglas Luiz Torinóba szerződése egyet jelentene azzal, hogy Alisha Lehmann, az Aston Villa női csapatának csatára is a Juventushoz igazolna. Ez a transzferközösségi média szinten nagyjából annyit jelentene a Juventus Women számára, mint CR7 érkezése a felnőtt csapatnak, ugyanis Lehmann 11 millió követővel rendelkezik TikTokon, valamint 16,5 millió követővel az Instagramon.

Romeo Agresti jelentése szerint Riccardo Calafiori továbbra is a fő kiszemelt a Juventus számára, azonban nem azokkal a feltételekkel, melyeket a Bologna állított. A Bianconeri nem fog 40-50 millió eurót költeni rá, ezen számok esetében más célpont felé fordulnak. Ennek ellenére Calafiori számára a Juventus jelenti az első számú opciót.