Chiesa sorsával foglalkoznak a lapok

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az elmúlt pár nap érdekesebb híreit!

Nicoló Schira értesülései szerint a Genoa vezeti a versenyt Fabio Miretti megszerzéséért, a megbeszélések folyamatban vannak.

Schira jelentése szerint Giovanni Di Lorenzo nem gondolta meg magát és távozni szeretne Nápolyból. Aurelio De Laurentiis továbbra is 20 millió eurót kér a játékosért. Amellett, hogy Thiago Motta is nagyra értékeli a védőt, Cristiano Giuntoli bizakodó, hogy egyezségre juthatnak a felek.

Schira információi szerint Thiago Motta hivatalos bejelentése csak a jövő hét közepén történik meg, azonban az ezt követő 48-72 órában várhatóan Adrien Rabiot szerződéshosszabbítása is megoldódhat.

Schira értesülései szerint a Juventus 40 millióra értékeli Federico Chiesát, miközben a Napoli és a Roma maximum 25 millió + bónuszok konstrukcióig hajlandó elmenni, így a különbség áthidalása alapvető fontosságú az üzlet megköttetéséhez. A Juventus élénken érdeklődik Di Lorenzo iránt, azonban mielőtt lépéseket tehetne, a játékosnak határozottan el kell zárkóznia Nápolytól és kérvényeznie kell az eladását. A torinói óriások számára nem jelentene gondot Di Lorenzo jelenlegi, 3,5 milliós éves fizetését biztosítani arra az esetre, ha csatlakozna a nyár folyamán.

Fabrizio Romano jelentése szerint Federico Chiesa ügynöke, Fali Ramadani a következő hét eleján Olaszországba utazik, hogy a válogatott szélső jövőjéről tárgyaljon. Megfelelő ajánlat esetén a Bianconeri nem gördítene akadályt a távozása elé, lévén a szerződése jövő nyáron lejár. Azonban végső döntés nem született még, a megbeszélések kezdeti stádiumban vannak.

Giovanni Albanese információi szerint amennyiben a Juve nem tudja megszerezni Riccardo Calafiorit, úgy az Arsenal védője, Jakuv Kiwior a második számú opció a posztra.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Vitor Roque játékjogát közvetítők által felajánlották a Juventus számára. A 19 éves tehetség nem régen érkezett meg csupán Barcelonába, azonban nem kapott annyi lehetőséget, mint amennyit remélt. Az ügynöke azonnal lépéseket kezdeményezett az ügy megoldása végett, és többek között a Bianconerinek is felajánlották a játékost. Cristiano Giuntoli egyelőre úgy tűnik, nem zárkózik el a lehetőség elől.