Perin újfent kész elfogadni a csere szerepét

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az elmúlt pár nap érdekesebb híreit!

Az elmúlt pár napban a hírek igen szűkösen áramoltak az oldalon, így az értesülések felgyülemlettek. Lássuk kicsit csokorba szedve, transzfer gurunként!

Alfredo Pedullá értesülései:

  • „Az elmúlt órákban Nicoló Zaniolo játékjogát felajánlották a Juventus számára.”
  • „Douglas Luis leigazolása az Aston Villa bonyolult anyagi helyzete és a játékos szerződése miatt korántsem egy könnyen kivitelezhető művelet. Ettől függetlenül Kia Joorabchian és Cristiano Giuntoli közötti jó viszony, valamint Weston Mckennie, mint cserealap megkönnyítheti a szituációt, melyet így mindenképp érdemes figyelemmel követni.”
  • „A Juventus érdekelt Joshua Zirkzee megszerzésében, azonban nem tud lépéseket tenni az ügyben, amíg el nem adja Arek Miliket és Moise Keant.”
  • „Matías Soulé átadólistán van, azonban a Juventus nem kevesebbet szeretne kapni, mint 40 millió. Az argentin szélső iránt komoly érdeklődés mutatkozik külföldről.”

Fabrizio Romano hírei:

  • „Al Nassr egyeztetéseket kezdeményezett Wojciech Szczesny megszerzése érdekében. A Juventus kész eladni a lengyel hálóőrt Michele Di Gregorio érkezésével és Mattia Perin új szerződésével kapcsolats tárgyalások megkezdésével.”
  • „Az az érzésem, hogy Federico Chiesa távozni fog, de tisztábban ez ügyben majd csak jövő héten fogunk, mikor is az játékos ügynöke találkozik a Juventus vezetőségével.”
  • „Valós az, hogy a Juve érdeklődik Douglas Luiz iránt, aki távozhat az Aston Villától, a Bianconeri egy csereügyletet szeretne lebonyolítani, azonban a fő célpont még mindig Teun Koopmeiners.”
  • „A Juventus azt tervezi, hogy Thiago Motta szerződésének aláírását a jövő héten levezényli. Kedden vagy Szerdán kerülhet erre sor. 2027-ig ír majd alá az edző.”
  • „A Juventus az elkövetkező hetekben tárgyalásokat kezdeményez Mattia Perinnel egy új szerződés kapcsán, miközben Wojciech Szczesny távozhat egy megfelelő ajánlat esetén, mely a szaúdi profi ligából érkezhet. Michele Di Gregorio lesz a Juventus első számú kapusa jövőre.”

Nicoló Schira értesülései:

  • „Adrien Rabiot egyre közelebb kerül a hosszabbításhoz. Az utóbbi napokban pozitív hangvételű egyeztetések zajlottak a felek között. A szerződés maga kész van, 2026-ig szólna, opcióval további egy évre.”
  • „Mattia Perin kész maradni a Juventusnál annak ellenére is, hogy három komoly ajánlatot is kapott Serie A-s kluboktól. Most már közelebb van szerződésének meghosszabbításához, mely így 2026-ig szólna évi 1,5 millió eurós fizetéssel, valamint opcióval további egy évre. Giuntoli úgy látja, hogy az öltöző tekintetében is fontos a játékos, aki meggondolta magát és kész elfogadni Di Gregorio mögött a csere szerepet.”

Giovanni Albanese hírei:

  • „A Galatasaray és a Fenerbahce érdeklődik Filip Kostic iránt.”
  • „Bayer Leverkusen az első, legfontosabb helyre tette Matias Soulé megszerzését, és a németek hamarosan megkezdik a tárgyalásokat is a Juventusszal, akik legalább 35 milliót szeretnének kapni a játékosért.”

Romeo Agresti jelentése szerint a Juventus két féleképpen igyekszik megfelelni az Atalanta által támasztott 60 milliós árcédulának Teun Koopmeinersért: vagy játékosokat ajánlanak fel az ügylet részeként, vagy fiatal játékosok értékesítésével teremtik elő a megfelelő pénzmagot.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint egyre konkrétabb testet ölt a Juventus és az Aston Villa közötti játékoscsere. Az üzlet bár még nem zárult le, de előrehaladott állapotban tartanak a tárgyalások és egyre bíztatóbb a helyzet.