Arrivabene: "Dybala gólörömét nem kommentálnám"

arrivabene_juventus_sportigazgato1.jpgArrivabene, a Juventus vezérigazgatója a Juventus – Sampdoria meccset megelőzően rövid interjút adott a Mediaset újságíróinak. Többek között szóba került Dybala szerződéshosszabbítása, valamint a játékos múlt szombati, Udinese ellen szerzett találatát követő furcsa gólöröme.

„Remek támadást láttam a Juventustól, amiből Dybala lőtt egy nagyszerű gólt, aminek nagyon örültem. Az ezt követő reakcióját nem szeretném kommentálni.”

Az újságírók kérdezték a folyamatban lévő mercatóról, valamint februárral kapcsolatban is. Ezekről Arrivabene így beszélt:

„Szertődéshosszabbítás? Nemrégiben világosan elmondtam, hogy februárban tudunk beszélni erről. Nem csak Dybalát érinti a szerződéshosszabbítás kérdése, hanem ott van még Cuadrado, Perin, Bernardeschi és De Sciglio is. Ha itt lesz az ideje, fogunk időt szakítani arra, hogy mindegyikükkel beszéljünk."

"Félek-e attól, hogy más csapatokhoz szerződnek? Nem gondolom, hogy így történne, mivel nagyszerű a kapcsolat a Juventus és ezen játékosok között, szorosan kötődnek az Öreg Hölgyhöz. Februárban fogunk velük találkozni, és nyugodt körülmények között megbeszéljük a hogyan tovább kérdéskörét."  

Arrivabene végül beszélt a Martial szerződtetésével kapcsolatos szóbeszédekről, és teljes meggyőződéssel kijelentette:

„A megadott feltételek mellett nem jelent lehetséges opciót számunkra a szerződtetése, nem várunk ebben előrelépést, ilyen formában nem jelent beszédtémát számunkra.”  -zárta ezzel szavait a tőle megszokott egyenes stílusban.