Sajtóinformációk Allegri érkezéséről

allegri_etteremben.jpgA mai nap rengeteg forrás tudni véli, hogy mi fog történni a Juventus háza táján, különösen a kispadon és a vezetőségben is. A megbízhatóbbakhoz tartozó Sky Sport Italia értesülései szerint a következő hónap döntőnek bizonyul, és mindent az fog befolyásolni, hogy sikerül-e bejutni a BL-be és, hogy a csapat megszerzi-e a Coppa Italiát. Ha ezen feltételek nem teljesülnének, azok Paratici és Pirlo munkájába kerülnének, a legfőbb esélyes a kispadra pedig nem más, mint a korábbi sikerkovács, Massimiliano Allegri.
A korábbi sikerkovács lehetséges érkezését a Corriere Torino szintén megerősíti, ugyanis a Juventus mindenképp őt szeretne a csapat edzőjének.
A Corriere della Sera szerint is mindenképp vissza fog érkezni Torinóba Allegri, ám a lap azt is tudni véli, hogy már az egyesség is megköttetett a trénerrel. Annyi mindenképp bizonyos, hogy a mai nap lencsevégre kapták a korábbi Juve-edzőt Torinóban. A szóban forgó újság hozzáteszi, hogy Max nagyon közel állt ahhoz, hogy a Romához szerződjön, azonban amint megkereste a Bianconeri, nem volt számára kérdés, hogy melyik klubot választja.

A rendkívül megbízható Romeo Agresti megerősítette, hogy tegnap John Elkann, az Exor vállalat feje ellátogatott a Continassára, hogy beszéljen Andrea Agnelli elnökkel. Ez azért is nem hétköznapi dolog, ugyanis Elkann évente csak négyszer-ötször szokott ellátogatni az Öreg Hölgy főhadiszállására. A történet pikantériája, hogy nem egész egy hónap múlva lesz egy ülés a részvényesekkel, ami döntő lehet a Juve elnöke szempontjából.
Mirko Nicolino hírei szintén érdekesnek számít, ugyanis elmondása szerint éppen a tegnapi nap jutott hozzá azon információkhoz, miszerint Pavel Nedvěd és Fabio Paratici számára meg fogják köszönni a munkájukat, Allegri pedig visszatérhet a torinóiak kispadjára. Nicolino hozzáteszi, hogy ugyan egyelőre nincsenek információi arról, hogy Beppe Marotta is visszatérne, de nem zárja ki ennek lehetőségét, ugyanis a szakember nagyon aggódik a jövője miatt.