Ronaldo: "Fontos pontot szereztünk"

coro.pngCristiano Ronaldo úgy véli, az AS Roma elleni 1 pont megszerzése fontos eredmény a Juventus számára, miután a zebráknak 10 emberrel kellett befejezniük a mérkőzést a fővárosi csapat ellenében. 

A vasárnap esti mérkőzésen a Bianconeri kétszer is egyenlíteni tudott a Stadio Olimpicóban. Jordan Veretout góljaira mindkétszer a portugál világklasszis válaszolt, aki először tizenegyesből talált be, majd Danilo beadása után egy remek fejessel állította be a végeredményt úgy, hogy ekkor csapata már emberhátrányban volt kénytelen játszani, Adrien Rabiot kiállítása miatt.

"Úgy gondolom megküzdöttünk ezért a pontért. A helyzet komplikálttá vált, de visszajöttünk a meccsbe a piros lapot követően, és a bajnokság végén ez egy fontos pontnak bizonyulhat." - értékelt a mérkőzés után Ronaldo. 

"A szezon elején járunk, új edzőnk van, aki új szemléletet hozott. A társaság jól dolgozik, mindenki lelkes és fényes jövő állhat előttünk. Jól látható, hogy a csapat felszabadult és mindenki mosolyogva teszi a dolgát."

Tegnapi teljesítményével CR7 már három gólnál tart az idei szezonban két forduló elteltével.