Marchisio játékos ügynökséget alapított

marci.jpgA Juventus korábbi középpályása, Claudio Marchisio Alessandro Toccival saját játékosügynökséget hozott létre, és a Newcastle United játékosát, Loris Kariust szeretné a Serie A-ba költöztetni.

Torinó kishercege a 2018/19-es szezon végén fejezte be aktív játékos pályafutását, miután egy szezont töltött a Zenit Szentpétervárnál. 25 csodálatos évet töltött az Öreg Hölgy kötelékén belül 1993 és 2018 között, ahová még kisfiúként csatlakozott, mielőtt az első csapatban rendszeres játékossá fejlődött.

Marchisio a futballtól való visszavonulása óta is aktív, utóiratot írt az életéről, és a Corriere della Sera című napilapnak oszlopos tagjaként is közreműködik. Néhány szurkoló felszólította, hogy valamilyen formában térjen vissza a Juventushoz, de ezen a fronton nem történt érdemi előrelépés, elvégre Marchisio Alessandro Toccival közösen létrehozott egy játékosügynökséget "Circum" néven, amely már egy maroknyi fiatal tehetséget képvisel, köztük a Bayer München játékosát, Davide Dell'Erbát és az Inter játékosát, Francesco Stantét.

Egy másik játékos, akit Marchisio Circumja képvisel, Loris Karius, a Newcastle harmadik számú kapusa, aki leginkább a 2017/18-as szezonban a Liverpool Bajnokok Ligája döntőben nyújtott szerencsétlen teljesítményéről híresült el.

A német kapus, akinek nemrég született gyermeke a DAZN műsorvezetőjétől, Diletta Leottától, most a Serie A-ba szeretne átigazolni, miután a Newcastlenél nem sok említésre méltó dolgot tudott felmutatni.