Rebrov: "Készen állunk"

rebrov_bef_juve.jpgKülönleges nap lesz a holnapi a hazai Juventinók számára, ugyanis a Bianconeri a magyar bajnok Ferencvárosi Torna Club csapatával találkozik Budapesten, a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. A csapatokat irányító szakvezetők közül elsőként Serhiy Rebrov, a zöld-fehérek mestere nyilatkozott a sajtónak, ahol elmondta, hogy bár az esélyek nem a Fradi mellett szólnak, minden beleadnak majd a pályán, ahogy tették eddig is. 

"Nagy megtiszteltetés Magyarországot és a Ferencvárost képviselni a klubfutball legmagasabb szintjén, ugyanakkor ez egyfajta felelősséget is jelent ránk nézve. Készen állunk, hogy jó mérkőzést játsszunk! Örülök, hogy lesznek nézők, ha jól tudom, közel 20 ezren szurkolhatnak majd a lelátón" – jelentette ki az ukrán tréner. 

A magyar labdarúgás egyik legismertebb és legsikeresebb futballklubját irányító Rebrov 2018 óta áll az FTC alkalmazásában, ahol rövid idő alatt jelentős sikereket ért el, hiszen alakulatát előbb az Európa-liga, most pedig a kontinens legrangosabb kupasorozatának főtáblájára juttatta. 

Bár senki sem cáfolhatja, hogy az összecsapás toronymagas favoritja az Öreg Hölgy, kiváltképp Cristiano Ronaldo és Giorgio Chiellini visszatérésével, Rebrov szerint a Sasok motiváltan és fegyelmezetten készülődnek, illetve a kellő önbizalom sem fog hiányozni szerda este. 

"A Dinamo Kijev elleni mérkőzés, különösen a második félidő önbizalmat adhat a játékosoknak. Ebben az időszakban négy komoly meccsünk van, a Fehérvár elleni bajnokit például alig két-három nappal a Dinamo elleni meccs után játszottuk, tehát a felkészülésünk egyik legfontosabb eleme a regeneráció. A mai edzésen is próbáltunk odafigyelni erre.

Mindenki tudja, hogy Európa topcsapatai ellen játszunk, de a játékosaim 100 százalékban készen állnak erre. Fizikailag jól állunk, felkészültünk, mindenki nagyon szeretné kipróbálni magát olyan játékosok ellen, mint Cristiano Ronaldo, akit nagyon remélek, hogy holnap a pályán lesz vagy éppen Lionel Messi" –szögezte le. 

A nyilatkozat szövegének forrása az FTC oldalán megjelent cikk.