Cuadrado: "Meg kell mutatnunk a Juventus erejét"

cuadrado_before_barcelona.pngA Juventus szélső támadóból védővé átképzett kolumbiai játékosa, Juan Cuadrado a szombat esti meccset követően adott nyilatkozatot a Sky Sport riporterének. A harminckét éves futballista elmondta, hogy a kevésbé jó eredmények ellenére nem aggódik a szezon kimenetelét illetően, és teljes erővel a Barcelona elleni összecsapásra készülődik. 

Az Öreg Hölgy jelenleg három döntetlennel és két győzelemmel a tabella ötödik helyét foglalja el, azonban a két siker közül egy a Napoli ellen a szövetség által a déliek szabálytalasága miatt automatikusan megítélt 3:0, mely ellen a Partenopei várhatóan fellebbezni fog a ligánál. 

"Az elmúlt idényekhez képest ez kissé lassú szezonkezdet volt" –ismerte el a Panita becenévre hallgató mindenes. 

"Mindazonáltal még mindig nem veszítettünk el egy meccset sem, és emlékszem arra, hogy kezdtük már hasonlóképp rosszul a szezont, annak végén pedig sikerült visszajutnunk oda, ahova szerettünk volna, és nagyszerű eredményt értünk el. A két legnagyobb idei ellenfél az Inter és a Napoli lesz."

A Juventust 2015 óta erősítő Cuadrado legelső fekete-fehérben töltött idénye még a mostaninál is sokkal rosszabbul indult, hiszen az Öreg Hölgy 10 mérkőzést követően mindössze 11 ponttal rendelkezett, azonban végül sikerült kiharcolnia a győzelmet, újabb Serie A-címet szerezve. 

A bajnokság mellett egyéb kihívások is várnak a csapatra, hiszen szerdán 21 órakor a Barcelona lép pályára Torinóban, amely minden bizonnyal Andrea Pirlo eddigi legnagyobb feladata lesz a csapatot irányító szakemberként. 

"Gyönyörű meccs lesz egy nagyszerű ellenfél ellen, meg kell mutatnunk a Juventus erejét. Ezekkel a csapatokkal szemben mindig hozunk még valamit, elszántan és győzni akarva készülődünk a mérkőzésre. 

Emlékeztetnünk kell magunkat arra, hogy profi játékosok vagyunk, ezért mindent bele kell adnunk, a végsőkig." –összegzett a dél-amerikai labdarúgó.