Chiellini: "Győzni kell!"

chiellini_kapitany.jpg"A Juventus célja mindig a Bajnokok Ligájának megnyerése." - Mondta Giorgio Chiellini, aki arra is figyelmeztette csapattársait a Dinamo Kijev elleni összecsapás előtt, hogy a Juventusnak mindenképpen győznie kell.

"A játékoskeret megváltozott, de én nem látok nagy különbséget még akkor sem, ha ez a változás a szokásosnál nagyobb is volt." - kezdte mondandóját az Öreg Hölgy védője a mérkőzés előestéjén tartott sajtókonferencián.

"Még nem volt alkalmunk arra, hogy mindannyian együtt dolgozzunk, és ezek a hetek azt is megmutatták  mennyire fontos az, hogy folytassuk a munkát és összecsiszolódjunk az újonnan érkezőkkel. Nyerni kell, ez a fontos. Nem tudom mennyi időbe telik amíg a csapat a legjobbját mutatja, de holnap este nagyon fontos lesz , hogy gólt szerezzünk."

"Minden Bajnokok Ligája szezont úgy kezdünk, hogy a végső győzelem a cél. Tisztában vagyunk a változásokkal, de hatalmas a vágy bennünk, és ezt a célt idővel el is érhetjük. A legfontosabb a fejlődés, a növekedés és a megfelelő eredmények elérése."

"Kellemes emlékeink vannak Ukrajnáról az Euro 2012 kapcsán. Bár a döntőben veszítettünk, de nagy dolog volt egészen a végéig menetelni. Reméljük a holnapi meccs után is jó emlékekkel térhetünk haza." - Zárta nyilatkozatát a Capitano.