Claudio Vigorelli: "Nagyszerű kapcsolatunk van az Öreg Hölggyel."

frabotta_az_uj_mezben.jpegAndrea Pirlo irányítása alatt számíthatunk arra, hogy számos fiatal játékos kaphat lehetőséget, hogy naggyá váljon. A fiatal olasz Frabotta mind a két mérkőzésen lehetőséghez jutott, egyszer a kezdőként hatvanhét percet játszott, a következőn pedig az utolsó öt minutumban állt be csereként. Viszonylag jó teljesítményt nyújtott, nevezve is lett a csapat Bajnokok Ligájának keretébe. A Maestro akár dönthetett volna Emerson Palmeri mellett, mint Alex Sandro kihívója, viszont mégis inkább az ifjú tehetséget választotta.

Frabotta ügynöke, Claudio Vigorelli így nyilatkozott:"A Juventus júliusban minden kölcsön szerződést vissza utasított,  amit Serie B-s csapatoktól kapott. Frabotta mindig élvezte a klub és az edző bizalmát. A forduló pont a felkészülési időszakban következett be. Gianluca nagyon jól teljesített és a tény, hogy a klub nem a Pellegrini - De Sciglio páros mellett döntött, segített megérteni, hogy a Sampdoria elleni bemutatkozása nem volt véletlen.

Szerződéshosszabbítás? Pár hónapja meghosszabbítottuk a szerződést az U23-as csapattal, ez az ő személyes fejlődésén fog múlni. Nagyszerű kapcsolatunk van az Öreg Hölggyel, így nem lesz problémánk."