Morata: "Visszavágytam a Juventushoz"

morata_ismet_itthon.jpgÁlvaro Morata úgy véli, jobb játékosként tér vissza a Juventushoz, és kifejtette, hogy mindig is visszavágyott az Allianz Stadiumba. Az Öreg Hölgy a tegnapi nap folyamán jelentette be hivatalosan a spanyol támadó leigazolását, aki 2014 és 2016 között már két szezont eltöltött a csapatnál.

"Remek érzés számomra visszatérni ide," - kezdte a Juventus TV-nek nyilatkozó Morata. "Mindig is kötődtem a csapathoz, így boldog vagyok, hogy itt lehetek. Alig várom, hogy találkozzak a csapattársakkal. Az első itt töltött időszak nagyszerű volt, de meg vagyok róla győződve, hogy most jobb játékos vagyok, mint akkor, továbbá az életem számos területén érettebb ember lettem. Biztos vagyok benne, hogy ez egy újabb csodálatos utazás lesz."

Morata, aki korábban két Scudettóhoz és egy Bajnokok Ligája döntőhöz segítette a Juventust, most egy 10 millió eurós kölcsön keretében tér vissza az Atlético Madridtól, és az olasz rekordbajnoknak a következő nyáron opciós joga lesz a végleges megvásárlására, további 45 millió euró ellenében.

"Mindig készen fogok állni, amikor a Juventusnak szüksége lesz rám," - tette hozzá a spanyol játékos. "Ez egy nagy klub, egy igazi család. Amikor egy helyet az otthonodnak érzel, mindig visszavágysz oda."

Üdv újra itthon, Álvaro!