FRISSÍTVE – Tudor már a napokban átveheti az irányítást

tudor_labdaval_pirlo_bamban_nez.jpgA Juve tegnap este megsemmisítő vereséget szenvedett hazai pályán, amikor is 3-0-ra kapott ki az AC Milantól. Történelmi mérkőzésnek lehettünk szemtanúi, ugyanis a Juventus története során soha nem fordult elő, hogy egy szezonban kétszer is 3-0-ás vereséget mérjenek az együttesre, saját otthonában. A helyzetet tovább tetézi, hogy mind a két esetben fontos összecsapáson született az alábbi eredmény, ugyanis a Fiorentina ellen fontos három pontot bukott el az Öreg Hölgy, míg tegnap egy sokkalta fájóbb vereségbe ütközött, ami nagy valószínűséggel a BL-indulásba fog kerülni.

Mint ismert, Andrea Pirlo vezetőedző a sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy önként nem fog lemondani posztjáról, ám a La Stampa  arról számol be, hogy a Maestro sorsa végleg megpecsételődött, és a klub meneszteni fogja. Az Agnelli családhoz közeli forrás hozzáteszi, hogy a lehető leghamarabb ki lesz adva az útja a mesternek, a helyét pedig a másodedző, Igor Tudor veszi át, aki már a szerdai, Sassuolo elleni összecsapáson vezetőedzőként segítheti csapatát.

 A La Gazzetta dello Sport szintén biztosra veszi a tréner menesztését a szezon végén, a római lap szerint Allegri van pole-pozícióban a Bianconeri kispadjáért, ám Zinédine Zidane neve is ott van a jelöltek között.

FRISSÍTVE:

Az egyik legmegbízhatóbb forrásnak számító Gianluca Di Marzio mellett Giovanni Albanese és Mirko Di Natale is pár perce cáfolták a hírt, miszerint Pirlo a szezon vége előtt menesztve lenne, ugyanis értesüléseik szerint a Continassán egyelőre nincs semmiféle csúcstalálkozó, ami erre engedne következtetni. A Maestro a szezon végéig a Juventus edzője marad.