Paratici maradhat a Juventusnál

paratici_napszemuvegben_1.jpgA Lyon elleni csúfos kiesés utáni a Juventus vezetősége menesztette a csapat vezetőedzőjét, Maurizio Sarrit, és nem sokon múlt az sem, hogy a klub sportigazgatója, Fabio Paratici is kövesse őt. A fő ok az lett volna, hogy ő kampányolt leginkább a komoly nápolyi kötődéssel rendelkező tréner mellett, ráadásul az ő ötlete is volt az edző megszerzése, ez pedig Agnelli szerint rossz ötletnek bizonyult, a helyzetet pedig tovább tetőzte, hogy a csapat tavalyi mercatója egészen rosszra sikerült.

Mindezek ellenére végül a szakember maradhatott, mivel már tervvel rendelkezett a 2020-as átigazolási időszakra nézve, de a hírek arról szóltak, hogy ősszel mindenképp változni fog a helyzet, és a jövőben nem ő lesz az átigazolásokért felelős személy.

Tuttosport értesülései szerint azonban azok a hírek megalapozatlanok, amik Paratici távozásával kapcsolatosak, ugyanis maradni fog. Nem csak azért, mert nem kapott ajánlatokat más csapatoktól (például a Manchester Unitedtől), hanem mind a két fél szeretné a közös folytatást. Ez azt jelenti, hogy ha nem történik valami elképesztő fordulat, akkor 2021 júniusáig Fabio Paratici marad a Juventus alkalmazásában.