HIVATALOS: Storari csatlakozik a Juventus stábjához

storari_hivatalos1.jpgA Juventus labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a csapat korábbi kapusa, Marco Storari visszatér a klub kötelékébe, Professzionális Tehetséggondozó szerepkörben. 

A korábban Cagliari, a Napoli, a Sampdoria, a Fiorentina és az AC Milan együttesében is védő, majd végül torinói közönségkedvenccé váló egykori hálóőr 2010 és 2015 között erősítette a Bianconerit, ahol Gianluigi Buffon helyetteseként öt esztendő alatt 43 alkalommal lépett pályára, majd Torinóból való távozását követően ismét megjárta a Cagliari, végül pedig a milánói piros-feketék csapatát is, mielőtt 2018-ban szögre akasztotta volna a kesztyűt. 

A jelenleg 43. életévében járó Storari most visszatér arra a helyszínre, ahol a legnagyobb sikereit érte el labdarúgóként – az Öreg Hölgy játékosaként összesen négy Scudettot, egy olasz szuperkupát, valamint egy olasz kupát zsebelt be – hogy új kihívásokkal nézzen szembe.

Miután a mai napon hivatalosan is tagja lett a klub stábjának, feladata a Juventus ifjúsági csapataiban pallérozódó tehetségek karrierútjának egyengetése és további egyenletes fejlődésük elősegítése lesz. 

Üdv újra itthon és sok sikert Marco!