PannonZebra

2024.06.25. rockitbaby

A Juve felgyorsítja a merchandisingot: 2035-ig szóló megállapodás a Fanatics-szal

A klub új globális partnerséget írt alá, amely a Juventus merchandising e-kereskedelemre, kiskereskedelemre és gyártásra terjed ki.

A Juventus és a vezető digitális sportplatform, a Fanatics új globális partnerséget jelentett be, amely kiterjed az e-kereskedelemre, a kiskereskedelemre és a Juventus merchandise termékek gyártására. A megállapodás, amely az egyik legátfogóbb és legambiciózusabb, amelyet valaha is aláírtak a sport merchandising területén, 11 évre szól, és a 2034/2035-ös szezon végéig kíséri a Juventus klubot. A Fanatics a Juventusszal együttműködve fogja növelni a márka és a szurkolói termékkínálatát Olaszország-szerte és a világ minden pontján.

More:

hírek bejelentés klub hivatalos bejelentés klub hírek

2024.06.25. rockitbaby

A Serie A a közönségre támaszkodik, hogy eladja a televíziós jogokat az Egyesült Államokban

A Paramount nem lenne érdekelt a bajnokság jogainak megújításában az Amerikai Egyesült Államokban: a klubok a megfelelő terjesztési modellt keresik.

"A Lega Serie A klubjai ma délután (tegnap, a szerk.) videokonferencia keretében találkoztak, hogy megvitassák az audiovizuális jogok kérdését a világ egyes földrajzi területein. A klubok a francia nyelvű Serie A jogok kiosztásáról tanácskoztak a Szaharától délre fekvő afrikai zónában, egy több mint 40 területet magában foglaló hatalmas területen, ahol a következő három évben (2024-2027) követhető lesz az olasz élvonalbeli bajnokság".

More:

hírek bajnokság közvetítési jogok Serie A

2024.06.25. rockitbaby

A Serie A-tól a La Ligáig: a Big 5 bevételei 19 milliárdnál járnak A Serie A klubbevételei 2022/23-ban

A Serie A klubbevételei 2022/23-ban 2,9 milliárdot tettek ki, ami rekordot jelent a liga számára, és +22%-os növekedést az előző szezonhoz képest.

Az európai labdarúgópiac bevételei +16%-kal 35,3 milliárd euróra nőttek a 2022/23-as szezonban (2021/22-ben 30,4 milliárd euró) - derül ki a Deloitte Sports Business Group által kiadott, 33. alkalommal megjelentetett Annual Review of Football Finance című kiadványból. A 2022/23-as szezonban először rendezték télen a 2022-es FIFA-világbajnokságot, és a 2018/19-es szezon óta ez volt az első, amelyet nem érintettek a COVID-19 korlátozások.

More:

hírek pénzügyek növekedés Serie A

2024.06.25. rockitbaby

Khéphren Thuram érkezése a slágertéma

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az elmúlt pár nap érdekesebb híreit!

More:

hírek mercato klub hírek kiszemeltek

2024.06.22. Consminor

FRISSÍTVE 11:25-KOR: Douglas Luiz karnyújtásnyira a Juventustól

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Az Európa-bajnokság árnyékában kevesebb hír lát napvilágot manapság, Giuntoli azonban hamarosan tető alá hozhatja Douglas Luiz érkezését. Lássuk az elmúlt nap érdekesebb híreit!

More:

2024.06.21. Consminor

Az elmúlt nap legfontosabb átigazolási hírei

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Az Európa-bajnokság árnyékában kevesebb hír lát napvilágot manapság, azonban így is hamarosan sor kerülhet az első nyári átigazolásra. Lássuk az elmúlt pár nap érdekesebb híreit!

More:

hírek pletyka mercato Serie A

2024.06.21. Consminor

McKennie: "Nehezen éltem meg a Leedsnél töltött időt"

 

A Juventus amerikai középpályása, Weston McKennie hosszabb interjút adott a The Athletic számára. Az elmúlt szezon egyik legjobb teljesítményt nyújtó játékosa kiemelte, hogy rendkívül megterhelő volt számára érzelmileg a Leeds Unitednél töltött kölcsönidőszak, ahol fennállt a depresszió kialakulásának a veszélye nála, ha nincsenek vele ott barátai. McKennie említette, hogy a Torinóba való visszatérés sem volt zökkenőmentes számára, azonban erőt vett magán, hogy megmutassa a vezetőségnek, van még helye a csapatban.

More:

interjú játékosok Serie A

2024.06.20. Consminor

Chiellini: "Szeptemberben visszatérek a Juventushoz"

A spanyol-olasz európa-bajnoki találkozó apropóján az AS interjút készített a Juventus korábbi védőjével, Giorgio Chiellinivel. A BBC egyik oszlopa a juventinók számára örömteli hírt osztott meg, ugyanis elárulta, hogy szeptembertől hazatért szeretett klubjához, melynek nagyköveteként fog szolgálni, emellett beszélt az aktív futballtól való visszavonulásáról, az Azzurri jelenlegi védőiről, illetve említést tett régi harcostársa, Leonardo Bonucci visszavonulásáról is.

More:

interjú olasz válogatott egykori játékosok

2024.06.19. rockitbaby

Rabiot: "Megvan a magam útja, ami egyelőre csak rám tartozik"

Adrien Rabiot a francia válogatott edzőtáborában adott rövidebb nyilatkozatot a La Gazzetta dello Sport újságírójának, a téma természetesen nem is nagyon lehetett más, mint a Juventus új edzője, valamint a játékos jövője.

Adrien Rabiot úgy érzi, a Juventus "kiváló döntést" hozott Thiago Motta szerződtetésével, de kitérő választ adott, amikor a klubnál való jövőjéről beszélt.

More:

2024.06.19. rockitbaby

Mckennie az egyetlen akadálya a Douglas Luiz cserének

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az elmúlt pár nap érdekesebb híreit!

More:

hírek mercato klub hírek kiszemeltek

süti beállítások módosítása