Cassano: "Danilo a szarhoz hasonlította a csokoládét"

cassano_1.pngA Juventus tegnap megkezdte a szombati, Sassuolo elleni meccsre való komolyabb felkészülést, az edzés pedig több érdekességet is tartogatott a nagyérdemű számára, melyek között pozitív, valamint negatív hírekről egyaránt be lehetne számolni. A legfontosabb történés talán a csapat brazil védőjének, Alex Sandrónak sérülése volt, akinek a Sky Sport Italia szerint idő előtt kellett elhagynia a pályát egy bal combjában észlelt izomprobléma miatt, melyet Gianluca Di Marzio szerint az Öreg Hölgy orvosi stábja hamarosan ki is fog értékelni. 

A Sky emellett arról is beszámolt, hogy Adrien Rabiot ugyancsak kapott egy komolyabbnak tűnő rúgást a lábára, mindazonáltal aggodalomra semmi ok, mivel a francia középpályás jó állapotban van, s várhatóan készen fog állni a Neroverdi elleni, idegenbeli összecsapás megvívására. Romeo Agresti ezzel párhuzamban arról értekezett, hogy Sandro sérülése akár még jelentősebb fejfájást is okozhat Max Allegrinek, ugyanakkor a mester már az eset előtt is biztos volt benne, hogy az emiglia-romagnai alakulattal szemben ismét a Danilo-Bremer-Gatti hármast küldi majd pályára, így tehát a dél-amerikai veterán problémái nem igazán változtattak a meccsre vonatkozó terven. 

allegri_spalletti.jpgGiovanni Albanese úgy tudja, hogy Dušan Vlahović és Federico Chiesa tegnap egyéni tréninget végeztek a Continassán található konditeremben, míg Paul Pogba a doppingbotrányt követő felfüggesztés miatt továbbra sem látogathatja a klub létesítményeit. Az olasz szélső távolmaradásának egyetlen hátránya az lehet, hogy az Azzurri nemrég kinevezett szövetségi kapitánya, Luciano Spalletti tegnap látogatást tett a Bianconeri edzőközpontjában, ahol Allegri és Cristiano Giuntoli mellett Moise Keannel, valamint Nicolò Fagiolival is hosszabban beszélgetett, továbbá megtekintette Manuel Locatelli, Federico Gatti, s Fabio Miretti munkáját. 

Érdekesség, hogy az olasz futball örökös megmondóembere és General Max egyik legnagyobb kritikusa, Antonio Cassano éppen tegnap állt élesen bele a torinóiak mesterébe, illetve csapatkapitányába, Danilóba, akit bolondnak és szégyentelennek nevezett, miközben azt is leszögezte, hogy a karrierje során hat Scudettót nyerő livornói szakember még edzőnek sem nevezhető. 

"Kedves Danilo, igaz, hogy a futball világában vannak olyanok, akik szeretnek segget nyalni, de te egyenesen szégyentelen vagy, mikor azt mondod egy olyan interjúban, amiben egyébként Max egyik barátjának nyilatkoztál, hogy Allegri olyan jó edző, mint Guardiola. Ezzel elveszítetted a hitelességedet, és hülyét is csináltál magadból. A helyedben mélységesen szégyellném magam, de a sors egy napon úgyis benyújtja a számlát a hazudozóknak... Guardiola annak idején azért küldött el téged a City-től, hogy leigazolja Cancelót, aki egy igazi játékos, ellentétben veled. Danilo ezzel az egy mondattal a szarhoz hasonlította a csokoládét, ugyanis mindenki tudja, hogy irtózatosan nagy különbség van Guardiola és Allegri között. Utóbbit igazából még edzőnek se lehetne nevezni" – jelentette ki Cassano.