Giuntoli: "Pogba ügye rendkívül kellemetlen"

giuntoli_on_pogba.pngA tegnapi Juve-Lazio előtt a Bianconeri sportigazgatója, Cristiano Giuntoli is az olasz média kamerái elé állt, hogy néhány szót ejtsen a klubbal kapcsolatos aktuális ügyekről, ekképp például az elmúlt hét nagy botrányairól is. A szakember ennek keretében megemlítette Leonardo Bonucci ominózus interjúját és a védő által kezdeményezett jogi lépéseket, továbbá Paul Pogba doppingbotrányát is. 

"Paul Pogba esete egy rendkívül kellemetlen szituációt eredményez a csapat számára, azonban úgy láttam, hogy a srácok a történtek ellenére sem zavartatják magukat. A gondok dacára szerencsésnek érzem a helyzetünket, mivel játékosaink remek állapotban vannak, úgy mentális, mint egészségügyi szinten. Meglátásom szerint mindenki kiváló formában érkezett vissza a maga válogatottjától, ami miatt igencsak magabiztosak, s végtelenül nyugodtak vagyunk" – fogalmazott a DAZN munkatársának. 

"A francia ügyét illetően csak ismételni tudnám magam: ez egy rendkívül kellemetlen és nehéz helyzet. Klubunk egyelőre a vizsgálatok végeredményére vár, ezek megérkezését követően pedig minden bizonnyal értekezni fogunk a középpályással, valamint az ügynökével, hogy együtt jelölhessük ki a folytatás irányát, továbbá, hogy közösen határozhassuk meg a következő lépéseket. 

Bizonyos dolgokról nem szívesen beszélünk a megfelelő fórumokon kívül, Leonardo Bonucci esete pedig éppen ilyen. Nem tisztünk kommentálni mások megjegyzéseit, ugyanakkor annyit mindenképpen le szeretnék szögezni, hogy álláspontunk értelmében minden futballistánkat a kellő tisztelettel kezeltük, ahogy természetesen a rájuk vonatkozó szabályokat is betartottuk. 

Nagyon jól esett, hogy Maurizio Sarri elismerően beszélt rólam a ma délutáni meccs előtti sajtótájékoztatón. Annak idején csodás éveket töltöttünk egymás oldalán a Napoli alakulatánál, mindazonáltal immár teljes mértékben a Juventusra összpontosítok, s az a kiváló kapcsolat lebeg a szemem előtt, amit gárdánk edzőjével, illetve a klubnál dolgozó különféle stábok tagjaival ápolok" – összegzett Giuntoli.