Ramadani: "Chiesa sosem kért 8 millió eurót"

fede_1.jpgUgyan az elmúlt időszakban több pletyka is napvilágot látott azzal kapcsolatban, hogy a Juventus szélsője, Federico Chiesa 8 millió eurós bért követelt az olasz rekordbajnoktól a szerződéshosszabbítás feltételeként, a játékos ügynöke, Fali Ramadani tegnap egyértelműen cáfolta ezeket a híreket. "Chiesa sosem kért 8 millió eurós fizetést a Bianconeritől azért cserébe, hogy hosszabbítson a klubbal. Ez a hír teljes mértékben alaptalan és hamis" – szögezte le a képviselő. 

A The Athletic eközben arról írt, hogy bár a Juve vezetősége az utóbbi napokban nagy reményeket fektetett abba, hogy Adrien Rabiot elfogadja a kontraktusának kiterjesztéséről szóló ajánlatot, a Manchester United ismét felvette a kapcsolatot a francia környezetével annak érdekében, hogy leigazolja a labdarúgót. A lap szerint a Vörös Ördögök továbbra is kiemelt célpontnak tekintik a középpályást, akinek szerződése június 30-án, azaz pénteken jár le a torinóiaknál, szerződtetéséért pedig akár komoly lépések is indulhatnak az angolok részéről. 

Giovanni Albanese ezt megerősítve kijelentette, hogy a manchesteriek készen állnak tárgyalni Rabiot-tal, aki továbbra sem adott végleges választ a Zebráknak a neki intézett megkereséssel kapcsolatban. Nicolò Schira eközben arról értekezett, hogy a Juventus továbbra is meg akarja tartani a gall futballistát, akit igyekeznek meggyőzni a hosszabbításról, melynek érdekében nemrég még Massimiliano Allegri is felhívta egyik legstabilabban teljesítő emberét. 

Albanese egyébként arra is kitért, hogy Nicolò Rovella mindenképpen a fekete-fehéreknél szeretne játszani a következő idényben, a Juve pedig ugyancsak számol a registával, akiért több ajánlat is befutott az elmúlt napokban, ám a klub ezeket rendre visszautasította. Matías Soulé sorsa azonban ettől lényegesen eltérően alakulhat, mivel az újságíró szerint egy megfelelő összegű megkeresés esetén az Öreg Hölgy hajlandó lenne elengedni az argentint, néhány spanyol gárda pedig állítólag élénken vizsgálja a transzfer lehetőségét. 

Fabrizio Romano mindezeken felül kifejtette, hogy Marcelo Brozović várhatóan az Al Nassr csapatához igazol majd, az Inter pedig a távozó horvát helyére Davide Frattesit szerződtetheti le, akiért hamarosan ismét egyeztetnek majd a Sassuolo gárdájával, míg a SportItalia szerint az olasz válogatott középpályás maga is a Nerazzurrinál szeretné folytatni, a megbeszélések pedig adott esetben akár már szerda körül eredményre vezethetnek.