Vlahović távozhat, terítéken Pulisic és Asensio

dusan_bayern.jpgAz általánosan véve az egyik legmegbízhatóbb átigazolási szakembernek tartott Fabrizio Romano a minap újabb fontos hírekkel szolgált Dušan Vlahovićot illetően, kijelentve, hogy a huszonhárom esztendős szerb támadó iránt ismét komolyan érdeklődik a Bayern München, mely értesülést később más újságírók is megerősítették a német klub környezetéből származó hírek alapján. 

Romano mindenekelőtt arról értekezett, hogy a bajorok mestere, Thomas Tuchel nagyon nagyra értékeli a támadót, aki ennek nyomán rákerült a müncheni gárda listájára, azonban a klub a hírek szerint már régebb óta figyeli Vlahovićot, akit egyébként egyes angol együttesek, példának okáért a Manchester United és a Chelsea is szívesen látnának keretükben. A szakember szerint jelen pillanatban minden azon múlik, hogy a Juventus el akarja-e adni a centert, vagy sem, ugyanis előbbi esetben könnyen licitháború bontakozhatna ki a balkáni támadóért, ami egyértelműen az Öreg Hölgy javát szolgálná anyagi tekintetben. 

Kerry Hau ugyancsak kifejtette, hogy Hasan Salihamidžić távozását követően a bajorok érdeklődését újra felkeltette a fekete-fehérek csatára, aki immár a klub egyik fő célpontjának számít az Eintacht Frankurt játékosa, Randal Kolo Muani mellett. Florian Plettenberg eközben arról írt, hogy Vlahović minden bizonnyal olcsóbb vétel lenne, mint a francia támadó, vagy a Bayern által ugyancsak figyelt Harry Kane, a németek felügyelőbizottságának régi-új tagja, a Juventusszal remek kapcsolatot ápoló Karl-Heinz Rummenigge pedig már csak ezért is szívesen eleget tenne Tuchel kérésének, s leigazolná a szerb kiválóságot. 

A Bianconeri a kimenő piac ügyeinek intézése mellett természetesen az új játékosok megszerzésének tető alá hozásán is dolgozik, ebből a szempontból pedig a Chelsea létszámfelettivé váló amerikai támadója, Christian Pulisic jelenthet érdekes opciót a torinóiaknak. Az ESNP szakírója, Mark Ogden tegnap kifejtette, hogy a szélsőért folyó versenyt jelen pillanatban a Zebrák vezetik, mivel eddig csak ők mutattak konkrét érdeklődést a labdarúgó iránt, a londoni Kékek pedig nagyjából 20 millió eurót kérnének az egykor a Borussia Dortmundban is megforduló játékosért. 

Daniele Longo szerint a Juve éles szemmel figyeli a Real Madridtól szabadügynökként távozó Marco Asensio helyzetét is, aki iránt egyébként a PSG, a Milan, az Arsenal, valamint a Newcastle United is érdeklődik, azonban az újságíró és Fabrizio Romano értesüléseinek fényében az Aston Villa lehet pole-pozícióban a spanyolért, mivel a birminghami gárda nemrég hivatalos ajánlatot tett a szélsőnek, s immár napok óta tárgyalásokat folytat vele egy esetleges szerződéskötésről.