Tuchel Münchenbe vinné Rabiot-t és Vlahovićot

vlaho_rabiot.pngA német sportmédia megbízható forrásainak legfrissebb állításai szerint a Bayern München vezetőedzője, Thomas Tuchel a nyáron a Juventus idei két legeredményesebb labdarúgóját, Adrien Rabiot-t, valamint Dušan Vlahovićot is szeretné leigazolni klubjához, azonban a német együttes egyelőre nem igazán lelkesedik a francia és a szerb megszerzésének ötletéért. 

Christian Falk a minap arról értekezett, hogy Thomas Tuchel hatalmas rajongója az idén minden sorozatot figyelembe véve 11 gólt szerző francia középpályásnak, aki amellett, hogy élete szezonját futja, minden más tekintetben is passzolna a mester elképzeléseihez. Bár korábban felröppentek olyan pletykák, melyek szerint Rabiot és a tréner nem állnak a legjobb viszonyban egymással, Falk szerint annak idején a PSG vezetősége döntött úgy, hogy kirakja a futballistát a csapat keretéből, a szakvezetőnek pedig sosem volt baja a világbajnoki ezüstérmes nagyszerűséggel. 

Az újságíró egyértelművé tette, hogy a Bayern a nyáron élnénk figyelemmel fogja kísérni Rabiot helyzetét, aki iránt ekképp már két érdeklődőről is tudni lehet, mivel Fabrizio Romano a minap rámutatott, hogy a Manchester United is szeretné leigazolni a franciát, akinek Juventusnál való maradása ebből kifolyólag egyre valószínűtlenebbnek tűnik. 

Falk, valamint közeli kollégája, Tobi Altschäff eközben a Dušan Vlahović körüli szituációról is ejtettek néhány szót, ugyanis mint ismert, a Bayern mindenképpen szeretne egy új centert igazolni a nyáron. A páros úgy tudja, hogy a szerepkörre eddig leginkább a Frankfurtnál játszó Randal Kolo Muani, a Tottenham kötelékét erősítő Harry Kane, valamint a Manchester City-ben szereplő Julián Álvarez nevei merültek fel, mivel a müncheniek korábbi fő célpontja, Victor Osimhen a maga több mint 110 millió eurós árcédulájával megfizethetetlen volna a bajorok számára. 

A Bianconeri szerb támadója éppen ezért kerülhet képbe a német rekordbajnoknál, ugyanis Vlahović idei, finoman szólva is mérsékeltebb teljesítménye valószínűleg a vételárát is lejjebb vitte a piacon. Bár Falk és Altschäff szerint Tuchel személyesen nagyon kedveli a csatárt, s potenciális megoldásnak látja őt a kilences poszton fennálló problémák kezelésére, a Bayern vezetősége nem igazán hisz abban, hogy a futballista megérné az érte várhatóan kiadandó összeget, ami miatt egyelőre sem kapcsolatfelvétel, sem pedig ajánlattétel nem fog történni a Bőrnadrágosok részéről a Juve irányába.