Rabiot: "A szezon végéig két trófeát kell megnyernünk"

adrien_rabiot.jpgA Juventus francia középpályása, Adrien Rabiot tegnap ünnepelte 28. születésnapját, mely alkalomból a csapattársak is felköszöntötték őt, a játékos pedig néhány szóval fejezte ki háláját a keret többi tagjának, melyről a klub is közzétett egy videót a különböző közösségi médiás felületeken. 

A felvételek tanúsága szerint Rabiot a köszönet után arról is beszélt, hogy a csapatnak továbbra is lehetősége van két fontos trófea megszerzésére, a ma esti, Inter elleni meccsen pedig máris tehetnek egy nagy lépést az egyik serleg felé, ami miatt mindenkinek a maximumot kell beleadnia az esti találkozón.

"Srácok, csupán két dolgot szeretnék mondani. Az első, hogy nagyon köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. Igazán nagy öröm, hogy veletek oszthatom meg ezt a pillanatot. A második pedig, hogy még két hónap van hátra a szezon végéig, ez idő alatt pedig legalább két trófeát kell megnyernünk. 

Úgy vélem, hogy meg kell lennie bennünk az ambícióinak, melynek alapján már csak azért az együttesért is kötelező elhódítanunk ezt a két serleget, melyet alkotunk, és aminek tagjai vagyunk. Idén nagyon sok nehézségen mentünk keresztül, s a legkevésbé sem tudhatunk magunk mögött könnyű hónapokat, ezért pedig az évad végén szeretnék veletek ünnepelni. Holnap este az Inter ellen kezdődik majd az út."

Rabiot, akinek szerződéshosszabbítása továbbra is a levegőben lóg, a szezon sikereinek egyik legfontosabb motorja a Juventusnál, ugyanis a középpályás élete legeredményesebb idényét futja: minden sorozatot figyelembe véve 33 meccsen 9 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját, valamint 4 gólpasszt osztott ki, miközben többek szerint az öltözőben is fontos alappillére lett a gárdának, amit egyebek mellett a szóban forgó videó is alátámaszt.