Hangár

Ez a felület a továbbiakban állandó oldallá válik a Zebrán, hasonló módon fog működni, mint a PUB, ezt alább részletezzük.

1: Új Podcast megjelenéséről, illetve a következő adás témáiról ezután egy kiemelt poszt fog megjelenni a többi cikkhez hasonlóan, azonban kommentelésre csak ezalatt a menüpont alatt lesz lehetőségetek, a következőkben leírt módon.

2: Mindig a legutolsó podcast fog itt szerepelni, és a megjelenését követő egy hétben fogtok tudni reagálni az elhangzottakra, ezen időintervallum lejárta után a kommentek törlésre kerülnek.  Az aktuálisan érintett témákat is itt olvashatjátok majd.

3: A következő adás témáit a felvétel rögzítésének tervezett dátuma előtt 1-2 nappal közzétesszük, és ilyenkor szintén kommentek formájában lehetőségetek lesz kérdéseket/felvetéseket megfogalmazni, melyekre igyekszünk a beszélgetés alatt reagálni, megválaszolni azokat.

4: A korábbi Podcast adásokat megtaláljátok a jobb oldali menük között, ott bármelyik adás visszahallgatható a későbbiekben is.

Köszönjük, hogy hallgattok bennünket!

A Pannonzebra Podcast 8. részének témakörei a következők voltak:

Lezárult a bajnoki szezon, BL és EL nélkül vágunk majd neki a következő évnek, Allegrit megerősítették pozíciójában, kilépett a csapat a Szuperligából, kérdések a sportigazgató és az átigazolások körül, vezetőség értékelése.

A felvételt 2023.06.07-én készítettük, a beszélgetés dobor norbert, rocketbaby, Hollóka, valamint Norbis85 között zajlott.

Az adás meghallgatható 2023.06.07. 22:00-tól kezdődően az itt található linkről, illetve közvetlenül a Spotify-ról is.

LINK