Morata harmadjára is visszatérhet?

morata.jpgA La Gazzetta dello Sport a minap több nevet is belengetett a Juventus lehetséges nyári célpontjait illetően, akik között egyaránt megtalálhatók ígéretes olasz és külföldi fiatalok, valamint régi ismerősök is. A lap mindazonáltal először egy esetleges távozóról számolt be, ugyanis a milánói újság munkatársai úgy tudják, hogy a klub komolyan elgondolkodhat Daniele Rugani eladását, akit a Fiorentina brazil védőjével, Igorral pótolnának. 

A Gazzetta szerint az Öreg Hölgy nagy erőkkel figyeli az Atalanta hatalmas tehetségnek tartott középhátvédjét, Giorgio Scalvinit is, aki továbbra is az együttes legfőbb kiszemeltjének számít a posztra, ugyanakkor a bergamóiak legalább 40 millió eurót követelnének az olaszért, miközben számos külföldi gárda is szeretné leigazolni a játékost, ami nagy valószínűséggel licitháborúhoz vezethet majd. 

Miközben a Leeds United várhatóan végleg megvásárolja majd Weston McKennie-t egy 35 millió euró körüli összegért, míg Leandro Paredes visszatér a PSG-hez, a Bianconeri mindenképpen szeretne egy középpályást szerződtetni a következő mercato során, e tekintetben pedig továbbra is a Sassuolo futballistája, Davide Frattesi a legfőbb célpont, akit a Lecce dán labdarúgója, Morten Hjulmand követ a sorban. 

A csatársor helyzete továbbra is nagy kérdést jelent, ugyanis Fabrizio Romano tegnapi híreiből kiderült, hogy Dušan Vlahović jövője egyáltalán nem biztos, s bár Romeo Agresti arról értekezett, hogy a Juve várhatóan ki fogja fizetni az Arkadiusz Milik megvételéhez szüksége 7+2 millió eurót a Marseille-nek, egyelőre a lengyel csatár sorsáról sem érkeztek ennél konkrétabb információk. 

A Gazzetta éppen ezért arról írt, hogy ha a két támadó valamelyike, vagy esetleg Moise Kean távozna a nyáron, a Bianconeri ismét Álvaro Morata felé fordulhatna, aki ekképp harmadik alkalommal csatlakozhatna a Zebrák kötelékéhez, s ezúttal is az Atlético Madrid csapatától, ahol a jelenlegi idényben minden sorozatot figyelembe véve 35 meccsen 12 találatot szerzett.