A klub kiértékeli Cuadrado helyzetét

cuadrado_vs_torino.jpgA megbízható olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio a minap hosszabb cikket tett közzé a Juventus labdarúgójának, Juan Cuadradónak helyzetével kapcsolatban, melyben kijelentette, hogy annak ellenére, hogy mindeddig nem kezdődtek tárgyalások a játékos és a klub között egy lehetséges hosszabbításról, korántsem biztos, hogy a dél-amerikai az idény végén valóban búcsút int a Bianconerinek. 

Mint ismert, a kolumbiai jobbszélső szerződése 2023. június 30-án lejár, s bár az Öreg Hölgy vezetősége nem biztos benne, hogy jövőre is számolnának-e a futballistával, Cuadrado a maga részéről szeretne Torinóban maradni, éppen ezért pedig mindeddig egyetlen más csapattal sem kötött előszerződést, dacára annak, hogy folyamatosan érkeztek és érkeznek hozzá különféle ajánlatok. 

Di Marzio tudomása szerint a Juve semmilyen módon nem vette fel a kapcsolatot a játékos képviselőivel, melynek alapján a Zebrák továbbra is úgy számolnak, hogy a klub és Cuadrado közös története a szezon befejeztével véget ér. A transzferguru mindazonáltal arról írt, hogy nincs kizárva teljesen, hogy az olasz rekordbajnok fejesei végül meggondolják magukat, s mégis kiterjesztik a harmincnégy esztendős kiválóság kontraktusát, mivel Max Allegri alapvetően elégedett a játékos teljesítményével, aki az öltözőben is a gárda fontos tagjának számít. 

A szakember leszögezte, hogy a vasárnapi, Roma elleni bajnoki előtt az illetékesek várhatóan találkozni fognak Cuadrado környezetével, akik jelen pillanatban az olasz fővárosban tartózkodnak, mely meetingen az azonos ügynökség által képviselt Moise Kean, Leonardo Bonucci, Mattia Perin, illetve Filip Kostić helyzetéről is szó eshet majd. 

Cuadrado szempontjából pozitív hír lehet, hogy a klub korábban Alex Sandrót sem marasztalta volna Torinóban, végül azonban mégis a brazil labdarúgó hosszabbítása mellett kötelezte el magát, melynek alapján könnyen lehet, hogy idővel a kolumbiai esetében is ez történik majd. Ha azonban a futballistának mindenképpen el kellene hagynia az Öreg Hölgyet, Di Marzio szerint elsősorban egy másik olasz csapathoz szerződhetne, ám ezen kívül Spanyolországból, valamint az Egyesült Állomokból is befutottak hozzá megkeresések.